CU 2 CULORI SE FACE PRIMĂVARĂ!

În luna aprilie, LONCOLOR iti aduce vestea primăverii, în culori ULTRA-alese, numa’una și una, cu pachete-duo, pregătite special la preț de primăvară cu 25% reducere la pachet.

Blondă, brunetă sau roșcată, oricare ar fi culoarea naturală a părului sau cea actuală, paleta bogată de 35 de nuanțe LONCOLOR Ultra ne oferă opțiuni - care mai de care mai atractivă - pentru împrospătarea culorii sau chiar o schimbare radicală a acesteia, printr-o o colorare perfectă, cu rezultate excepționale, de lungă durată.

Grație unei formule îmbogățite cu ulei de migdale si ulei de floarea soarelui, colorarea intensă este pusă în evidență de o textură plăcută și strălucitoare a firului de păr. Pentru a ne asigura reușita unei experiențe de colorare relaxante, vopseaua LONCOLOR Ultra are un parfum plăcut, care ne învăluie pe toată durata vopsirii.

Așa cum farmecul și memorabilitatea unei cărți sau a unui film depind foarte mult de final, așa și  culoarea obținută și rezistența acesteia în timp, depind de o ultima etapă, cea de „finisare“, ulterioară șamponării. Pentru aceasta, găsim în setul de colorare LONCOLOR Ultra un plic de mască dedicată întreținerii părului vopsit.

Prin aplicarea acestei măști, închidem cuticulele părului, care - prin acțiunea uleiului de Limnanthes Alba, a proteinelor extrase din lapte și a cheratinei - capătă un aspect sănătos și nouă ne va fi ușor să-l pieptănăm.

Oferta disponibilă în magazine în limita stocului disponibil.