LONCOLOR Expert AOE-Tech™

Studiile au aratat ca unul dintre principalele inconveniente ale vopsitului acasa il reprezinta mirosul intepator de amoniac, care este deranjant la nivel olfactiv atat pentru utilizatoarea produsului de colorare, cat si pentru ceilalti membri ai familiei aflati in preajma.

LONCOLOR isi doreste sa fie aproape de toate nevoile tale si a dezvoltat un produs nou si revolutionar, LONCOLOR Expert AOE-Tech™, inovatie absoluta in vopseaua de par.

Inovaţia AOE-Tech™ marchează o nouă etapă în evoluţia colorării părului.

Tehnologia revoluţionară AOE-Tech™ (Ammonia Odor Encapsulation) oferă avantajele colorării permanente cu amoniac la performanţe maxime (acoperire perfecta a firelor albe, culori rezistente si intense) în condiţiile reducerii semnificative a mirosului înţepător, specific amoniacului.

AOE-Tech™ încapsulează molecula de amoniac în vopseaua cremă, pentru o aplicare agreabilă a acesteia şi un rezultat excepţional, chiar la tine acasă.

Disponibila in 16 nuante de o stralucire satinata, vopseaua LONCOLOR EXPERT AOE-Tech™ contine uleiuri din germeni de grau si extract de curmal care impreuna ajuta la intensificarea frumusetii parului.

Cauta-l in magazine si vei avea parte si de alte suprize de la LONCOLOR!