LONCOLOR EXPERT Oil Fusion, Produsul Anului 2017

LONCOLOR Expert Oil Fusion - vopseaua de păr fără amoniac lansată anul trecut de marca de vopsea cu cea mai îndelungată tradiție pe piata românească, LONCOLOR, a fost votată Produsul Anului 2017 in categoria vopsea pentru păr.

LONCOLOR Expert Oil Fusion a fost special concepută pentru ca fiecare consumatoare să se bucure de o culoare intensă și de durată și de un păr cu aspect sănătos, cu plus de strălucire la fiecare vopsire.

Noutatea acestui produs constă în faptul că introduce consumatoarelor o noua tehnică de preparare, adaptabilă nevoilor lor, pentru un rezultat excepțional al colorării. Astfel,  în setul de colorare este inclus un mix de 4 uleiuri 100% naturale, care se adaugă în timpul preparării amestescului colorant, pentru o experiență de colorare cu adevarat uimitoare. Combinația unică de uleiuri naturale reunește proprietățile benefice ale uleiurilor de măsline, jojoba, migdale și sâmburi de struguri pentru o textură placută și o ținută impecabilă a firului de păr.  Atunci când îți dorești un păr revitalizat încă din perioada vopsirii, este recomandat să folosești cu regularitate mixul de uleiuri, iar părul va avea un aspect sănătos și culoarea părului proaspăt vopsit va fi plină de reflexii strălucitoare.

“Fiecare femeie își dorește tot ce este mai bun pentru părul său și ne bucurăm să vedem că acestea au încredere în produsele LONCOLOR. Vopseaua de păr LONCOLOR Expert Oil Fusion a fost concepută astfel încât să le ofere consumatoarelor culori intense, pline de reflexii strălucitoare, o acoperire excelentă a firelor de păr alb și mai mult, un aspect sănătos, o textură plăcută și o ținută impecabilă a firului de păr după vopsire. Faptul că acest produs a fost ales Produsul Anului ne arată că am reușit să îndeplinim aceste condiții și că le-am oferit consumatoarelor experiența dorită, dar și o culoare plină de încredere”, declară Cătălina Serafini, Marketing Manager LONCOLOR.

În plus, in kitul de colorare se află și masca pentru păr LONCOLOR EXPERT Oil Fusion – cu ulei de argan-  care este destinată îngrijirii părului proaspăt vopsit, pentru ca  acesta să devină mătăsos și ușor de pieptănat. Conținutul de provitamina B5 și cheratina hidrolizată oferă părului vitalitate și strălucire, dar și o hidratare în profunzime.

Produsul Anului este cea mai mare competiție a bunurilor de larg consum  în lume, înființată în Franța, în anul 1987, competiția funcționează în 40 de țări, inclusiv în România și are ca scop să devină un ghid pentru cele mai bune produse de pe piață, dar și a producătorilor lor, recompensând inovația produselor.

Studiul a fost realizat on-line de Exact, pe un esantion de 6.000 de consumatori români, reprezentativ pentru populația din mediul urban cu vârsta cuprinsă între 18 și 54 de ani, utilizatori de Internet. Eroarea maximă admisa de eșantionare a fost de +/- 1,3%. Studiul a avut loc în luna aprilie 2017. Criteriile de selecție au fost: inovație, atractivitate și satisfacție. Detalii pe www.produsulanului.com

LONCOLOR EXPERT Oil Fusion – colorare intensă și durabilă cu 6 uleiuri naturale!