LONCOLOR Expert

LONCOLOR Expert - Set pentru decolorarea părului

Acum, poți obține acasă nuanța de blond la care ai visat mereu, cu formula de tip cremă și miros plăcut, fără amoniac. Crema decolorantă asigură rezultate deosebite, deschizând nuanța părului cu până la 7 tonuri, iar masca inclusă în set oferă părului o strălucire satinată, lăsându-l mătăsos și ușor de pieptănat. Setul LONCOLOR EXPERT pentru decolorarea părului se poate utiliza atât pentru decolorarea completă și uniformă a părului, cât și ca bază ideală pentru nuanțele îndrăznețe de blond, sau pentru a crea șuvițe contrastante sau efect ombré. Formula specială oferă o decolorare fără reflexe arămii. 

 

Rezultatul decolorării depinde de timpul de acționare al amestecului, de calitatea și culoarea naturală a părului, precum și de tratamentele anterioare aplicate acestuia (vopsire, permanent, etc.)

 

  • Cremă decolorantă fără amoniac
  • Decolorează până a 7 tonuri
  • Nuanțe luminoase de blond

  

DOMENIU DE APLICARE

Se aplică pe păr de la blond mediu la castaniu mediu

Recomandări

Amestecă întreaga cantitate a tubului de cremă decolorantă cu crema oxidantă din flacon, într-un bol. Repartizează cu grijă amestecul astfel obținut pe părul uscat. Lasă să acționeze timp de 35-45 minute. Întotdeauna verifică procesul de decolorare. A se clăti bine părul după decolorare. Aplică și masează uniform masca livrată în cutie pe toată lungimea părului, lăsă să acţioneze 4-5 minute şi clătește bine părul cu apă caldă.

Crema decolorantă se utilizează numai în amestec cu crema oxidantă livrată în setul de decolorare. A nu se folosi pe păr deteriorat sau fragil. Dacă părul tău are o culoare naturală închisă sau a fost colorat în nuanțe  de roşu sau castaniu/castaniu închis, este posibil ca gradul de decolorare obţinut să fie mai redus. 

 

Citiţi şi urmaţi instrucţiunile. Acest produs nu este destinat utilizării la persoanele cu vârsta sub 16 ani. Produsul este destinat exclusiv decolorării părului de pe cap. A nu se folosi pentru decolorarea genelor sau a sprâncenelor (risc de orbire!)! Purtaţi mănuşi adecvate. A se evita contactul cu ochii. A se clăti imediat ochii în cazul contactului acestora cu produsul! Clătiţi bine părul după aplicare! Se utilizează numai în amestec cucrema oxidantă livrată în setul de decolorare. A se păstra departe de surse de căldură, suprafețe fierbinți, scântei, flăcări și alte surse de aprindere. A se păstra într-un loc uscat și răcoros. Raportul de amestecare cremă decolorantă : cremă oxidantă este de 1:2. 

 

NU LĂSAŢI PRODUSUL LA ÎNDEMÂNA COPIILOR! NU UTILIZAŢI LA COPII!

Conținut
  • cremă decolorantă (tub 40 ml);
  • cremă oxidantă (flacon 80 ml);
  • mască (plic 10 ml);
  • instrucţiuni de folosire, în română, engleză şi maghiară
  • pereche mănuși de protecție
Precauții

IMPORTANT: PRODUSUL CONŢINE PERSULFAŢI. POATE PROVOCA REACŢII ALERGICE CARE, ÎN CAZURI RARE, POT CONDUCE LA PROBLEME GRAVE DE SĂNĂTATE! Pentru orice lămuriri suplimentare legate de această problemă, vă rugăm să consultaţi un dermatolog! Citiţi şi urmaţi instrucţiunile. Acest produs nu este destinat utilizării la persoanele cu vârsta sub 16 ani. Produsul este destinat exclusiv decolorării părului de pe cap. 

 

NU VĂ DECOLORAŢI PĂRUL DACĂ: a) aveţi o erupţie pe faţă sau aveţi scalp (pielea capului) sensibil, iritat sau cu leziuni (răni, zgârieturi etc.); b) aţi avut vreodată orice reacţie după decolorarea părului; c) aţi avut în trecut o reacţie la un tatuaj temporar cu „henna neagră”.

 

EFECTUAŢI TESTUL PRELIMINAR DE SENSIBILITATE CU 48 ORE ÎNAINTE DE UTILIZAREA CREMEI DECOLORANTE, CONFORM INSTRUCŢIUNILOR DE MAI JOS!

Atenționări speciale

A nu se folosi pentru decolorarea genelor sau a sprâncenelor (risc de orbire!)! Purtaţi mănuşi adecvate. A se evita contactul cu ochii. A se clăti imediat ochii în cazul contactului acestora cu produsul! Clătiţi bine părul după aplicare! Nu folosiţi obiecte metalice în timpul decolorării. În cazul unor reacţii neobişnuite întrerupeţi decolorarea şi spălați părul cu apă caldă! Consultaţi medicul înainte de o nouă decolorare! Nu aplicaţi amestecul decolorant pe păr colorat în prealabil cu Henna sau cu produse ce conţin săruri metalice. Oxidantul conţine peroxid de hidrogen. 

 

NU LĂSAŢI PRODUSUL LA ÎNDEMÂNA COPIILOR! NU UTILIZAŢI LA COPII!

Scrie propriul tău review:

Doar utilizatorii înregistrați pot scrie review-uri. Autentifică-te sau înregistrează-te!