LONCOLOR Expert

LONCOLOR Expert – Ulei pentru păr

Revenind la metodele naturale de îngrijire a părului, uleiul pentru păr LONCOLOR Expert NATURAL OIL THERAPY reuneşte proprietăţile benefice a 4 uleiuri 100% naturale, ale căror efecte principale sunt: hidratare, emoliere și strălucire. Folosit cu regularitate, părul va fi revitalizat de la rădăcină până la vârfuri recăpătându-și suplețea și aspectul natural.


Intensifică elasticitatea naturală a părului

Cumpără online
Alege partenerul tău online.
Ușor, rapid și în siguranță.
Recomandări

Se poate aplica înaintea spălării părului, prin masarea uşoară a pielii capului şi a firelor de păr. După aplicare, se uniformizează prin perierea părului. Apoi, părul se acoperă cu un prosop cald care se menţine pe cap minimum 20 minute. În final, produsul se îndepărtează prin spălare cu șampon. Procedeul se poate repeta la orice interval de timp; în plus, pentru părul foarte uscat sau agresat de factori chimici, se recomandă ca produsul să fie folosit fie după spălarea părului, când acesta este încă umed, fie seara sau dimineaţa, prin aplicarea de cantităţi mici care se repartizează pe toată lungimea firelor de păr.

Conținut

Flacon 100 ml.

Precauții

Evitați contactul produsului cu ochii! În cazul contactului cu ochii, clătiți imediat cu multă apă! NU LĂSAȚI LA ÎNDEMÂNA COPIILOR! NU UTILIZAȚI LA COPII!

Scrie propriul tău review:

Doar utilizatorii înregistrați pot scrie review-uri. Autentifică-te sau înregistrează-te!