LONCOLOR GoCrazy!

Mască LONCOLOR GoCrazy! 000 Pasteliser Mix

Masca LONCOLOR GoCrazy! 000 Pasteliser Mix are la bază o formulă profesională capabilă să transforme nuanțele gamei LONCOLOR GoCRAZY! în tonuri unice de pastel. Tehnologia folosită la crearea acestei măști îți oferă posibilitatea obținerii unor efecte deosebite pentru păr, uniforme și suave, care se estompează între 4-10 spălări, în funcție de nuanța aleasă. Formula special creată - cu ulei de jojoba și glicerină - îngrijește în profunzime părul, având un puternic efect emolient.

 

Fii vibrantă sau subtilă - funcție de dorință și imaginație - folosind masca LONCOLOR GoCrazy! 000 Pasteliser Mix.

 

Pentru a crea efecte pastelate rafinate, joacă-te amestecând masca (cremă) colorantă LONCOLOR GoCrazy! cu masca LONCOLOR GoCrazy! 000 Pasteliser Mix. Obține nuanța potrivită stilului tău. Eliberează-ți imaginația, creează tonuri noi combinând cele două produse în proporții alese de tine! Fiecare mască (cremă) colorantă LONCOLOR GoCrazy! poate fi transformată într-o nuanță pastelată, subtilă, cu ajutorul măștii 000 Pasteliser Mix LONCOLOR GoCrazy!. Pur și simplu amestecă și joacă-te pentru a obține nuanța care să reflecte stilul tău!

 

Pentru acuratețea și rafinamentul nuanțelor pastelate, recomandăm aplicarea mixului de colorare – mască (cremă) colorată & Pasteliser Mix – doar pe păr decolorat în prealabil sau pe păr deschis la culoare. Setul pentru decolorarea părului LONCOLOR GoCrazy! – se poate utiliza atât pentru crearea de șuvițe contrastante, cât și pentru decolorarea completă și uniformă a părului. Formula profesională a cremei decolorante – fără amoniac – acționează rapid și permite o decolorare intensă, cu până la 7 tonuri!

 

Masca LONCOLOR GoCrazy! 000 Pasteliser Mix

  • conține ulei de jojoba 
  • are efect emolient asupra părului
  • îngrijește în profunzime părul
Cumpără online
Alege partenerul tău online.
Ușor, rapid și în siguranță.
Recomandări

PREGĂTIRI PENTRU COLORAREA PĂRULUI
Pe lângă produsul existent în set, pentru vopsirea părului mai aveţi nevoie de un prosop sau de o pelerină.
Șamponează părul, clătește-l și apoi sterge-l cu un prosop pentru o aderare mai bună a vopselei.
Pune un prosop sau o pelerină pe umeri pentru a-ți proteja hainele.
Utilizează mănușile din setul de mască (cremă) colorantă LONCOLOR GoCrazy!.
Amestecă întreaga cantitate de mască LONCOLOR GoCrazy! 000 Pasteliser Mix cu 10 g mască (cremă) colorantă LONCOLOR GoCrazy! (aproximativ o lingură) în bol.

 

Colorare completă
Pune-ți amestecul colorant în palma protejată cu mănușile din setul de mască (cremă) colorantă LONCOLOR GoCrazy!.
Aplică pe părul umed, întâi la ceafă, apoi pe părţile laterale şi la sfârşit pe creştetul capului.
Timpul de acționare al vopselei este de 15-20 minute.
Clăteşte părul cu apă din abundenţă, protejând mâinile cu mănuşile de plastic. Nu se spală părul cu şampon.
Rezultatul vopsirii poate diferi de nuanţa de pe ambalaj în funcţie de culoarea iniţială, calitatea şi tratamentele anterioare ale părului (decolorare, permanent etc), precum şi de durata de aplicare a vopselei pe păr. Culoarea părului se estompează treptat după fiecare spălare.

 

Ombré
Împarte părul în 2 secțiuni.
Pentru aspect ombré aplică de jos în sus, începând de la vârfuri, continuând pe lungimea părului până în dreptul bărbiei. Dozează crema colorantă direct în palmă pe mănuși și aplică pe păr.
Pentru un efect gradient, repartizează culoarea de jos în sus cu degetele. Repetă și pentru cealaltă secțiune a părului.
Timpul de acționare a vopselei este de 15 – 20 min.
Clăteşte părul cu apă din abundenţă, protejând mâinile cu mănuşile de plastic. Nu se spală părul cu şampon. Când clătești părul încearcă să eviți contactul apei colorate cu restul părului ce nu a fost colorat.

 

Șuvițe
Începe prin a aplica de la o distanță de 2 degete față de rădăcini.
Pentru șuvițe, împarte părul în secțiuni subțiri și aplică amestecul colorant pe fiecare. Repetă gestul în funcție de câte șuvițe îți dorești.
Timpul de acționare a vopselei este de 15 – 20 min.
Clăteşte părul cu apă din abundenţă, protejând mâinile cu mănuşile de plastic. Nu se spală părul cu şampon. Când clătești părul încearcă să eviți contactul apei colorate cu restul părului ce nu a fost colorat.

Conținut

Mască Pasteliser Mix (tub 100 ml);
Instrucţiuni de folosire (prospect), în limba română şi maghiară.

Precauții

NU VĂ COLORAŢI PĂRUL DACĂ: aveţi o erupţie pe faţă sau aveţi scalp (pielea capului) sensibil, iritat sau cu leziuni (răni, zgârieturi, etc); aţi avut vreodată orice reacţie după colorarea părului; aţi avut în trecut o reacţie la un tatuaj temporar cu “henna neagră”.
NU UITAŢI: REACŢIILE ALERGICE SE POT MANIFESTA BRUSC, CHIAR DACĂ AŢI MAI UTILIZAT PRODUSE DE COLORARE A PĂRULUI (INDIFERENT DE MARCĂ SAU PRODUCĂTOR!) ŞI NU AŢI AVUT ALERGII! Poate cauza reacții alergice. Efectuaţi OBLIGATORIU testul preliminar de sensibilitate cu 48 de ore înainte de utilizarea vopselei, conform instrucţiunilor din prospect. Nu uitaţi să vă achiziţionaţi produsul din timp!
A nu se folosi pentru vopsirea genelor sau a sprâncenelor!
A se utiliza mănuși adecvate.
A se evita contactul cu ochii.
A se clăti ochii imediat dacă intră în contact cu produsul!
A se clăti bine părul după aplicare!
NU LĂSAŢI PRODUSUL LA ÎNDEMÂNA COPIILOR!

Atenționări speciale

FOARTE IMPORTANT!
COLORANŢII PENTRU PĂR POT CAUZA REACŢII ALERGICE SEVERE!

 

Citiţi şi urmaţi instrucţiunile.
FOARTE IMPORTANT! Dacă în cursul colorării părului, observaţi apariţia unor reacţii de genul înţepături, iritaţii, înroşirea pielii, usturimi, erupţii, pete, senzaţia de arsură sau mâncărime, dificultăţi de respiraţie etc, ÎNTRERUPEȚI IMEDIAT VOPSIREA şi îndepărtaţi crema colorantă cu apă călduţă din abundenţă! Consultați medicul! Înainte de a încerca o nouă vopsire, consultați medicul!

 

FOARTE IMPORTANT! Dacă după terminarea procesului de vopsire a părului sau în zilele următoare observaţi apariţia unor reacţii neaşteptate (iritaţii, usturimi, erupţii, senzaţia de arsură sau mâncărime a pielii capului etc), clătiţi imediat părul şi pielea capului cu apă călduţă din abundenţă şi adresaţi-vă unui medic! De asemenea, consultaţi medicul înainte de a repeta vopsirea părului! Nu folosiţi niciun fel de obiecte metalice (vase, piepteni, ace, agrafe, spatule etc) pentru prepararea / aplicarea amestecului de colorare sau pentru aranjarea / fixarea părului în timpul vopsirii.
Nu înghiţiţi produsul!
Nu lăsaţi părul cu amestec colorant peste faţă sau în dreptul ochilor.
Nu utilizaţi produsul dacă părul dvs. a fost colorat în prealabil cu Henna sau cu produse pe bază de săruri metalice.

 

EFECTUAREA TESTULUI DE ALERGIE (SENSIBILITATE) CUTANATĂ
Aplicaţi în spatele urechii, folosind un beţişor (cu vată la capăt) sau un tampon de vată, o cantitate de produs din tubul cu cremă colorantă, în aşa fel încât să acoperiţi o suprafaţă de mărimea unei monede. Repetaţi operaţia încă de 2 – 3 ori, lăsând de fiecare dată produsul să se usuce înainte de o nouă aplicare. În final închideţi cu grijă tubul cu cremă colorantă. Lăsaţi produsul aplicat pe zona de piele testată să acţioneze timp de 48 ore; în acest interval, nu spălaţi, nu acoperiţi şi nu atingeţi porţiunea respectivă de piele. * Dacă în perioada de testare de 48 ore observaţi apariţia oricărei reacţii anormale sau neplăcute (usturimi, înroşire, iritaţie, inflamaţii, mâncărimi, umflături, etc) pe pielea testată sau în jurul acesteia, spălaţi imediat zona cu apă călduţă şi NU FOLOSIŢI PRODUSUL (NU VĂ COLORAŢI PĂRUL)!
Efectuarea testului de alergie cutanată reprezintă un mijloc de precauţie, NU O GARANŢIE că, în urma procesului de colorare a părului, nu vor apărea nici un fel de reacţii alergice!

LONCOLOR GOCRAZY!

 

Scrie propriul tău review:

Doar utilizatorii înregistrați pot scrie review-uri. Autentifică-te sau înregistrează-te!