LONCOLOR GoCrazy!

LONCOLOR GoCrazy! - Set pentru decolorarea părului

Setul pentru decolorarea părului LONCOLOR GoCrazy! conține cremă decolorantă, fără amoniac!

 

Fără miros de amoniac, formula de tip cremă înlătură riscul inhalării de pulberi. Crema decolorantă asigură rezultate deosebite, fiind ușor de aplicat și având o acțiune delicată asupra părului. Setul decolorant LONCOLOR GoCrazy! se poate utiliza, atât pentru crearea de șuvițe contrastante sau efect ombré cât și pentru decolorarea completă și uniformă a părului. Formula profesională a cremei decolorante acționează rapid și permite o decolorare intensă, cu până la 7 tonuri!

 

Oferind o decolorare fără reflexe arămii, acest set este soluția perfectă pentru obținerea nuanțelor intense și vibrante, ale gamei de măști (creme) colorante semipermanente LONCOLOR GoCrazy!

 

Totodată, prin amestecarea nuanțelor vibrante din gama LONCOLOR GoCrazy! cu masca LONCOLOR GoCrazy! 000 Pasteliser Mix poți obține - pe părul decolorat în prealabil – culori subtile, potrivite stilului tău.

 

Folosește cele trei produse ale gamei, pentru a obține rezultate excepționale!

 

Setul pentru decolorarea părului LONCOLOR GoCrazy!

  • conține cremă decolorantă, fără amoniac
  • decolorează părul până la 7 tonuri
  • formula profesională pentru nuanțe luminoase de blond
Cumpără online
Alege partenerul tău online.
Ușor, rapid și în siguranță.
Recomandări

PREGĂTIRI PENTRU COLORAREA PĂRULUI

Pe lângă produsele existente în set, pentru decolorarea părului mai aveţi nevoie de: o pelerină (prosop), de un bol nemetalic și o pensulă. Utilizează mănușile din acest set.  Amestecul decolorant se aplică pe părul uscat (nu se spală în prealabil), imediat după preparare. Decolorarea integrală este recomandată celor care-și doresc schimbarea culorii de la rădăcini până la vârfuri, într-o nuanță de blond deschis sau foarte deschis/platinat, funcție de preferințe. Această etapă (decolorarea) este foarte importantă în vederea obținerii unor nuanțe intense și vibrante, prin aplicarea măștii (cremă) colorante semipermanente LONCOLOR GoCrazy! sau a unor nuanțe pastelate, rafinate și luminoase, prin amestecarea acesteia cu masca LONCOLOR GoCrazy! 000 Pasteliser Mix.
Deschide flaconul cu cremă oxidantă și tubul de cremă decolorantă.
Toarnă într-un vas nemetalic întregul conţinut al tubului de cremă decolorantă şi cel al cremei oxidante.
Amestecă bine crema decolorantă cu crema oxidantă până la omogenizare.


RECOMANDĂRI IMPORTANTE PENTRU O DECOLORARAE REUŞITĂ.

Înainte de a începe aplicarea produsului, citiţi cu atenţie INSTRUCŢIUNILE DE UTILIZARE din prezentul prospect. Chiar dacă aţi mai utilizat înainte produse de decolorare, vă recomandăm efectuarea testului de sensibilitate. Mecanismul decolorării constă în depigmentarea parţială sau totală a părului, trecerea de la nuanţele închise la cele de blond deschis realizându-se treptat, prin roşu, arămiu, portocaliu şi abia apoi blond luminos. Ca urmare, rezultatul decolorării depinde de timpul de acţiune al amestecului, de calitatea şi culoarea naturală a părului, precum şi de tratamentele anterioare aplicate acestuia (vopsire etc). Nu recomandăm aplicarea cremei decolorante LONCOLOR GoCrazy! pe păr blond foarte deschis, castaniu închis până la negru, sau grizonat cu procent mare de fire albe. Dacă părul dumneavoastră a fost colorat înainte cu nuanţe de roşu sau castaniu/castaniu închis, este posibil ca gradul de decolorare obţinut să fie mai redus. Nu recomandăm decolorarea părului alb. Nu aplicaţi amestecul decolorant pe păr colorat în prealabil cu Henna sau cu produse ce conţin săruri metalice sau un alt produs de colorare progresivă. Nu aplicaţi produse de ondulare sau îndreptare permanentă a părului înainte sau după decolorare! Între decolorarea şi ondularea/ îndreptarea permanentă a părului trebuie să treacă minimum 30 de zile! În cazul folosirii unei vopsele permanente sau semipermanente după decolorare, respectați instrucțiunile de utilizare ale produsului colorant. Nu aplicaţi amestecul decolorant pe păr foarte fin, sensibil sau degradat. Nu utilizaţi niciun fel de obiecte metalice (clește, pieptăn etc.), folosiți doar obiecte de plastic sau porțelan! Evitaţi contactul produsului cu bijuteriile sau hainele: petele rezultate nu se mai pot îndepărta! Dacă produsul intră totuşi în contact cu acestea sau cu pielea, clătiţi imediat cu multă apă! În funcție de lungimea părului, se recomandă utilizarea a 2 sau a mai multor seturi de decolorant LONCOLOR GoCrazy!.

 

DECOLORARE COMPLETĂ

Pentru păr natural sau care nu a mai fost decolorat de cel puțin 3 luni.
Aplică pe lungimea și vârfurile părului; piaptănă părul; aplică circa 2/3 din amestec pe lungime și pe vârfuri, oprindu-te la o distanță de 2 cm de rădăcini; masează amestecul bine pe lungimi și vârfuri până la saturare; lasă să acționeze între 15 și 20 minute.
Finalizarea decolorării prin aplicarea la rădăcini: repartizează restul amestecului la rădăcini; masează din nou întregul păr până este saturat de decolorant; lasă să acționeze între 15 și 20 de minute. Pentru a verifica dacă s-a obținut nuanța de blond dorită, îndepărtează produsul, cu ajutorul mănușii, de pe o zonă mică de păr. Dacă nu este suficient de deschis, aplică din nou și lasă produsul să acționeze în continuare.
NU DEPĂȘI TIMPUL MAXIM INDICAT DE 45 MINUTE! NU PĂSTRA AMESTEC NEUTILIZAT ȘI ARUNCĂ-L IMEDIAT.

 

RETUȘUL RĂDĂCINILOR

Aplică la rădăcini secțiune cu secțiune folosind pensula și masând. Lasă să acționeze între 30-45 minute. Pentru a verifica dacă s-a obținut nuanța dorită, îndepărtează produsul cu ajutorul mănușii, de pe o zonă mică de păr. Dacă nu este suficient de deschis, aplică din nou produsul și lasă să acționeze în continuare.
NU DEPĂȘI TIMPUL MAXIM INDICAT DE 45 MIN., NU PĂSTRA AMESTEC NEUTILIZAT ȘI ARUNCĂ-L IMEDIAT.

 

CLĂTIREA

După terminarea timpului de acţionare a decolorantului, clătește bine părul cu apă caldă, şi îndepărtează excesul de apă cu un prosop. Aplică masca pentru păr vopsit LONCOLOR GoCrazy!, livrată în cutie și masează uniform masca pe toată lungimea părului. Lasă să acţioneze 5-7 minute şi clătește bine părul cu apă caldă.
Dacă doriți sa vă colorați părul imediat după decolorare, nu folosiți masca pentru păr vopsit LONCOLOR GoCrazy! livrată în setul de decolorare. Păstrați-o pentru următoarea șamponare.

Conținut

Cremă decolorantă (tub 40 ml);
Cremă oxidantă (flacon 80 ml);
Mască păr vopsit (plic 10 ml);
Instrucţiuni de folosire, în română şi maghiară;
Pereche mănuși de protecție.

Precauții

Conţine peroxid de hidrogen. Amestecul decolorant conţine peroxid de hidrogen şi persulfaţi. Produsul poate provoca reacţii alergice!

A nu se utiliza pentru decolorarea genelor sau a sprâncenelor (risc de orbire!)! A se utiliza mănuşi adecvate. A se evita contactul cu ochii. A se clăti ochii imediat dacă intră în contact cu produsul. A se clăti bine părul după aplicare! Dacă purtaţi lentile de contact, acestea trebuie scoase înainte de a clăti ochii. În cazul unor iritaţii persistente, consultaţi medicul. După aplicarea amestecului decolorant, nu acoperiţi niciodată părul cu folie de plastic şi nu folosiţi nici un fel de surse de căldură (uscător de păr, cască etc.). Nu lăsaţi părul cu amestec decolorant peste faţă sau în dreptul ochilor. În cazul apariţiei unor reacţii neobişnuite (usturimi, pete, senzaţia de arsură sau prurit al pielii capului, dificultăţi de respiraţie etc.), întrerupeţi imediat procesul de decolorare şi îndepărtaţi amestecul decolorant prin spălare cu apă caldă! Consultaţi medicul înainte de o nouă decolorare! Dacă iritația persistă consultați medicul înainte de o nouă decolorare. Nu folosiți produsul daca pielea este iritată sau rănită.
Nu păstraţi resturile de amestec decolorant nefolosit, pentru eventualele utilizări ulterioare! Resturile de amestec se aruncă! A se feri de razele solare şi de surse directe de căldură. A se păstra într-un loc uscat și răcoros. Raportul de amestecare cremă decolorantă : cremă oxidantă este de 1:2.
NU LĂSAŢI PRODUSUL SAU AMESTECUL DECOLORANT LA ÎNDEMÂNA COPIILOR! NU UTILIZAŢI LA COPII!

Atenționări speciale

FOARTE IMPORTANT!
PRODUSUL CONŢINE PERSULFAŢI. POATE PROVOCA REACŢII ALERGICE CARE, ÎN CAZURI RARE, POT CONDUCE LA PROBLEME GRAVE DE SĂNĂTATE!

Pentru orice lămuriri suplimentare legate de această problemă, vă rugăm să consultaţi un dermatolog! Citiţi şi urmaţi instrucţiunile. Acest produs nu este destinat utilizării la persoanele cu vârsta sub 16 ani. Produsul este destinat exclusiv decolorării părului de pe cap.

 

NU VĂ DECOLORAŢI PĂRUL DACĂ:

a) aveţi o erupţie pe faţă sau aveţi scalp (pielea capului) sensibil, iritat sau cu leziuni (răni, zgârieturi etc.);
b) aţi avut vreodată orice reacţie după decolorarea părului; c) aţi avut în trecut o reacţie la un tatuaj temporar cu „henna neagră”.
EFECTUAŢI TESTUL PRELIMINAR DE SENSIBILITATE CU 48 ORE ÎNAINTE DE UTILIZAREA CREMEI DECOLORANTE, CONFORM INSTRUCŢIUNILOR DE MAI JOS!

 

EFECTUAREA TESTULUI DE ALERGIE (SENSIBILITATE) CUTANATĂ

Se prepară o cantitate mică de amestec decolorant, amestecând într-o cană de plastic un vârf de linguriţă (din plastic) de cremă decolorantă cu două vârfuri de cremă oxidantă. Tubul de cremă decolorantă şi flaconul de cremă oxidantă se închid la loc, cu atenţie şi cât mai etanş. Amestecul se omogenizează bine şi se aplică, într-un strat subţire, pe o porţiune de piele (spălată bine şi uscată în prealabil) de cca. 1 cm2, situată în spatele urechii. Se lasă să se usuce şi să acţioneze timp de 45 min ( în tot acest timp se va evita contactul cu hainele), apoi se clăteşte bine cu apă călduţă. Dacă în următoarele 48 ore apar reacţii adverse (usturimi, înroşire, iritaţie, inflamaţii, prurit etc.), spălaţi pielea cu multă apă caldă şi nu folosiţi produsul. Dacă după 48 ore nu apare nici o reacţie, produsul poate fi folosit. Efectuarea testului de sensibilitate reprezintă un mijloc de precauţie, nu o garanţie că în urma procesului de decolorare a părului nu vor apărea nici un fel de reacţii alergice!

Scrie propriul tău review:

Doar utilizatorii înregistrați pot scrie review-uri. Autentifică-te sau înregistrează-te!