LONCOLOR by Michel Mercier

LONCOLOR iRonArc by Michel Mercier

LONCOLOR prezintă în premieră pe piața românească iRonArcTM , cea mai recentă inovație marca Michel Mercier – stilist de talie internațională, instruit sub îndrumarea lui Jean Louis David și Claude Maxim, în saloanele acestora din Paris. De-a lungul anilor, Michel Mercier a dezvoltat sub propriul nume o întreagă serie de produse pentru îngrijirea părului, transformându-l într-un brand binecunoscut în toata lumea.

 

iRonArcTM - NOUA GENERAȚIE ÎN ÎNDREPTAREA ȘI MODELAREA PĂRULUI

 • Îndreaptă și modelează părul printr-o simplă pieptănare.
 • Tehnologie brevetată de modelare și netezire a părului: design ergonomic prevăzut cu arcuri ce aplică o presiune naturală asupra părului.
 • Metodă revoluționară de coafare a părului: temperatura este adaptată în funcție de tipul de păr pentru a se preveni arderea și deteriorarea acestuia.
 • Părul este îndreptat, strălucitor și mătăsos în doar câteva minute.

 

iRonArcTM este un produs performant, care combină caracteristicile specifice ale unei perii pentru îndreptat părul cu elemente inovative dedicate eficienței superioare și protecției avansate a părului, fiind ușor de folosit, asemeni unei simple perii de pieptănat. Unicitatea dispozitivului iRonArcTM constă în tehnologia brevetată, de modelare și îndreptare a părului, datorată design-ului ergonomic prevăzut cu peste 50 de arcuri încălzite, care aplică o presiune naturală asupra părului printr-o serie de puncte pe tot parcursul mișcărilor de pieptănare. Învelișul de teflon al arcurilor încălzite ajută părul să alunce printre perii fără să îl agațe lăsându-l neted și strălucitor, după periere.

 

Ușor de folosit datorită interfeței digitale, iRonArcTM permite adaptarea temperaturii de utilizare la un nivel eficient și adecvat tipului de păr, reducând astfel la maxim riscul deteriorării părului prin metoda consacrată a încercărilor repetate. Controlul digital al temperaturii de lucru protejează textura netedă și aspectul natural al părului, conferindu-i o strălucire de mătase. Optimizarea presiunii aplicate și adecvarea temperaturii de lucru în funcție de tipul de păr contribuie la eficientizarea procesului de îndreptare a părului, eliminarea riscului deteriorării, precum și la reducerea considerabilă a timpului de lucru.

 

Detalii produs:

 • Design inovativ și ergonomic care permite îndreptarea părului păstrându-și volumul natural
 • Selectare 5 tipuri de păr pentru o aranjare delicată a părului
 • Elemente de protecție pentru față și scalp pentru o utilizare ușoară și în siguranță
 • Peri din teflon care alunecă cu ușurință prin păr
 • Oprire automată de siguranța (30 minute)
 • Încălzire rapida în doar 30 de secunde
Recomandări
 • 1. Pentru rezultate optime: pieptănați părul bine cu o perie și eliminați toate nodurile existente; părul trebuie să fie curat și uscat înainte de folosirea dispozitivului;
 • 2. Împărțiți părul în mai multe secțiuni: patru (4) pentru păr fin sau opt (8) pentru păr gros;
 • 3. Apucați o secțiune de păr și neteziți-o cu mâna până la vârfuri. Pieptănați părul la exterior cu mișcări naturale lejere dinspre rădăcini spre vârfuri timp de 10-20 de secunde (acest interval îi permite părului să capteze toată căldura);
 • 4. Repetați procedura pe partea interioară a aceleiași secțiuni de păr, pieptănîndu-l lejer timp de 10-20 de secunde și repetând la nevoie;

 

Repetați mișcările 3 și 4 pe restul părului.

Conținut

Dispozitiv iRonArcTM 

Manual de instrcțiuni

Precauții

Instrucțiuni de siguranță

Cuplați dispozivitul numai la o priză standard de 22- volți.
ATENȚIE! Dispozitivul atinge temperaturi ridicate; prin urmare, evitați contactul fizic cu suprafața încălzită a acestuia pentru a preveni apariția arsurilor.
Este strict interzisă demontarea sau repararea dispozitivului de către persoanele neautorizate.
Decuplați dispozitivul de la sursa de alimentare cu energie electrică și așteptați ca acesta să se răcească complet înainte de a-l curăța, ambala și depozita.

 

Utilizarea dispozitivului în medii umede:

Este strict interzisă stropirea, spălarea sau udarea dispozitivului iRonArcTM cu apă sau cu orice alt tip de lichid.
Nu folosiți dispozitivul în baie, cabina de duș sau lângă chiuvetă.
Nu folosiți dispozitivul în eventualitatea în care acesta este ud.
Nu eliminați dispozitivul împreună cu deșeurile municipale nesortate, ci predați-l în centrele de colectare și reciclare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice.

iRonArc REVOLUTION - LONCOLOR by Michel Mercier

 

Loncolor iRonArc REVOLUTION / AFI Palace Cotroceni

 

Scrie propriul tău review:

Doar utilizatorii înregistrați pot scrie review-uri. Autentifică-te sau înregistrează-te!