LONCOLOR Natura

LONCOLOR Natura - Set pentru decolorarea părului

Setul decolorant LONCOLOR NATURA se poate utiliza atât pentru crearea de şuviţe contrastante, cât şi pentru decolorarea completă şi uniformă a părului. Formula concentrată a pudrei, acţionează rapid şi permite o decolorare intensă, cu până la 7 tonuri, fără a irita pielea capului! 

Masca pentru îngrijirea părului LONCOLOR NATURA, inclusă în set, asigură protecţia părului imediat după decolorare, conferindu-i luminozitate şi expresivitate!

Rezultatul decolorării depinde de timpul de acționare al amestecului, de calitatea și culoarea naturală a părului, precum și de tratamentele anterioare aplicate acestuia (vopsire, permanent, etc.)

 

  • Blond strălucitor, plin de vitalitate!
  • Acțiune rapidă!

 

DOMENIU DE APLICARE

Se aplică pe păr de la blond mediu la castaniu mediu

Cumpără online
Alege partenerul tău online.
Ușor, rapid și în siguranță.
Recomandări

Înainte de a începe aplicarea produsului, citiţi cu atenţie INSTRUCŢIUNILE DE UTILIZARE din prezentul prospect. Chiar dacă aţi mai utilizat înainte pudră decolorantă, vă recomandăm efectuarea testului de sensibilitate. Mecanismul decolorării constă în depigmentarea parţială sau totală a părului, trecerea de la nuanţele închise la cele de blond deschis realizându-se treptat, prin roşu, arămiu, portocaliu şi abia apoi blond luminos. Ca urmare, rezultatul decolorării depinde de timpul de acţiune al amestecului, de calitatea şi culoarea naturală a părului, precum şi de tratamentele anterioare aplicate acestuia (vopsire etc). Nu recomandăm aplicarea pudrei decolorante LONCOLOR Ultra pe păr blond deschis, castaniu închis până la negru, sau grizonat cu procent mare de fire albe. Dacă părul dumneavoastră a fost colorat înainte cu nuanţe de roşu sau castaniu/castaniu închis, este posibil ca gradul de decolorare obţinut să fie mai redus. Nu recomandăm decolorarea părului alb. Nu aplicaţi amestecul decolorant pe păr colorat în prealabil cu Henna, cu vopsea semipermanentă sau cu produse ce conţin săruri metalice. Nu aplicaţi produse de ondulare permanentă a părului înainte sau după decolorare! Între decolorarea şi ondularea permanentă a părului trebuie să treacă minimum 30 de zile!

 

În cazul folosirii unei vopsele permanente după aplicarea decolorantului, respectați instrucțiunile de utilizare ale produsului colorant. Nu aplicaţi amestecul decolorant pe păr foarte fin, sensibil sau degradat. Pentru prepararea şi aplicarea amestecului decolorant, folosiţi numai obiecte din plastic sau porţelan. Nu utilizaţi niciun fel de obiecte metalice! Aplicaţi amestecul decolorant imediat după preparare, pe părul uscat. Evitaţi contactul produsului cu bijuteriile sau hainele: petele rezultate nu se mai pot îndepărta! Dacă produsul intră totuşi în contact cu acestea sau cu pielea, clătiţi imediat cu multă apă! Nu păstraţi resturile de amestec decolorant neutilizat. În funcție de lungimea părului, se recomandă utilizarea a 2 sau mai multor seturi de decolorant LONCOLOR Ultra.

 

Pentru o îngrijire optimă, completă a părului dumneavoastră, vă recomandăm să utilizaţi produsele de îngrijire din gamele LONCOLOR.

Conținut
  • Pudră decolorantă (plic 1x25 g)
  • Plicuri emulsie oxidantă (50 ml)
  • Mască pentru îngrijirea părului vopsit Loncolor Natura (plic 1x10 ml)
  • Instrucţiuni de utilizare (prospect) în limba română, engleză și maghiară
  • Mănuşi de plastic (1 pereche)
Precauții

Conţine peroxid de hidrogen. Amestecul decolorant conţine amoniac, peroxid de hidrogen şi persulfaţi. Produsul poate provoca reacţii alergice!

 

Înainte de folosire citiţi cu atenţie şi respectaţi cu stricteţe instrucţiunile de utilizare şi avertismentele din prezentul prospect! A se evita contactul cu ochii. A se clăti ochii imediat dacă intră în contact cu produsul. Dacă purtaţi lentile de contact, acestea trebuie scoase înainte de a clăti ochii. În cazul unor iritaţii persistente, consultaţi medicul. Produsul este destinat exclusiv decolorării părului de pe cap. Nu folosiţi produsul pentru decolorarea genelor şi sprâncenelor (risc de orbire!) sau în orice alt scop decât cel indicat! Nu folosiţi nici un fel de vase sau instrumente metalice pentru prepararea amestecului de pudră decolorantă şi emulsia oxidantă! Pentru decolorare, se amestecă întreg conţinutul plicului de pudră decolorantă şi al celor 2 plicuri de emulsie oxidantă. În timpul preparării şi aplicării amestecului decolorant, protejaţi-vă mâinile utilizând mănuşile de plastic din cutie. Nu depăşiţi durata maximă de aplicare a amestecului decolorant.

 

După aplicarea amestecului decolorant, nu acoperiţi niciodată părul cu folie de plastic şi nu folosiţi nici un fel de surse de căldură (uscător de păr, cască etc). Nu folosiţi nici un fel de obiecte metalice (piepteni, ace, agrafe, spatule etc) pentru prepararea/aplicarea amestecului decolorant sau pentru aranjarea/fixarea părului în timpul decolorării. Nu lăsaţi părul cu amestec decolorant peste faţă sau în dreptul ochilor. După decolorare, clătiţi bine părul cu foarte multă apă caldă. În cazul apariţiei unor reacţii neobişnuite (usturimi, pete, senzaţia de arsură sau prurit al pielii capului, dificultăţi de respiraţie etc), întrerupeţi imediat procesul de decolorare şi îndepărtaţi amestecul decolorant prin spălare cu apă caldă! Consultaţi medicul înainte de o nouă decolorare! Nu păstraţi resturile de amestec decolorant nefolosit, pentru eventualele utilizări ulterioare! Resturile de amestec se aruncă! 

 

NU LĂSAŢI PRODUSUL SAU AMESTECUL DECOLORANT LA ÎNDEMÂNA COPIILOR! NU UTILIZAŢI LA COPII!

Atenționări speciale

FOARTE IMPORTANT!

PRODUSUL CONŢINE PERSULFAŢI. POATE PROVOCA REACŢII ALERGICE CARE, ÎN CAZURI RARE, POT CONDUCE LA PROBLEME GRAVE DE SĂNĂTATE! Pentru orice lămuriri suplimentare legate de această problemă, vă rugăm să consultaţi un dermatolog!

NU utilizaţi produsul dacă: a) prezentaţi sensibilitate la persulfaţi sau aţi mai avut alergii, iritaţii sau alte reacţii nedorite la pudra decolorantă; b) aveţi pielea capului sensibilă, iritabilă, cu zgârieturi sau inflamaţii!

 

EFECTUAŢI TESTUL PRELIMINAR DE SENSIBILITATE CU 48 ORE ÎNAINTE DE UTILIZAREA PUDREI DECOLORANTE, CONFORM INSTRUCŢIUNILOR DE MAI JOS.

 

TEST DE SENSIBILITATE. Se prepară o cantitate mică de amestec decolorant, amestecând într-o cană de plastic un vârf de linguriţă (din plastic) de pudră decolorantă cu două vârfuri de emulsie oxidantă.

Pliculeţele de pudră decolorantă şi emulsie oxidantă se închid la loc, cu atenţie şi cât mai etanş, folosind bandă adezivă. Amestecul se omogenizează bine şi se aplică, într-un strat subţire, pe o porţiune de piele (spălată bine şi uscată în prealabil) de cca. 1 cm2, situată în spatele urechii. Se lasă să se usuce şi să acţioneze timp de 45 min ( în tot acest timp se va evita contactul cu hainele), apoi se clăteşte bine cu apă călduţă. Dacă în următoarele 48 ore apar reacţii adverse (usturimi, înroşire, iritaţie, inflamaţii, prurit etc), spălaţi pielea cu multă apă caldă şi nu folosiţi produsul. Dacă după 48 ore nu apare nici o reacţie, produsul poate fi folosit. Efectuarea testului de sensibilitate reprezintă un mijloc de precauţie, nu o garanţie că, în urma procesului de decolorare a părului, nu vor apărea nici un fel de reacţii alergice!

Scrie propriul tău review:

Doar utilizatorii înregistrați pot scrie review-uri. Autentifică-te sau înregistrează-te!