LONCOLOR GoCrazy!

Mască (cremă) colorantă semipermanentă pentru păr LONCOLOR GoCRAZY! P6 GoPINK!

Gama de culori semipermanente pentru păr LONCOLOR GoCrazy! este special creată, pentru a-ți oferi ocazia jocului cu nuanțele și pentru a te bucura de un look actual și creativ, ori de câte ori vrei!

 

Formula profesională unică te ajută să obții culori radiante, vibrante, care se estompează în timp, pentru ca tu să poți experimenta din nou și la următoarea colorare. Având la bază ulei de jojoba și glicerină, formula sa îngrijește în profunzime părul, chiar în timpul vopsirii, lăsându-l mătăsos și ușor de pieptănat.

 

Aplicată pe tot părul, pe șuvițe sau ca efect ombré, masca (cremă) colorantă semipermanentă LONCOLOR GoCrazy! este dedicată exprimărilor puternice, inedite, care rup convenția și intră firesc în jocul schimbării!

 

Bucură-te de intensitatea culorilor, dă frâu liber imaginației și personalității tale!

Obține nuanțări multiple, rafinate și suave amestecând masca (cremă) colorantă LONCOLOR GoCrazy! cu masca Pasteliser Mix, conform recomandărilor noastre și după creativitate ta!

Pentru acuratețea și rafinamentul nuanțelor pastelate, recomandăm aplicarea mixului de colorare – mască (cremă) colorată & Pasteliser Mix – doar pe păr decolorat în prealabil sau pe păr deschis la culoare. Setul LONCOLOR GoCrazy! – cu cremă decolorantă – se poate utiliza atât pentru crearea de șuvițe contrastante, cât și pentru decolorarea completă și uniformă a părului. Formula profesională a cremei decolorante – fără amoniac – acționează rapid și permite o decolorare intense, cu până la 7 tonuri!

 

Masca (cremă) colorantă semipermanentă pentru păr, FĂRĂ AMONIAC și FĂRĂ OXIDANT îngrijește părul chiar in timpul colorării obținând rezultate excepționale.

 

Rezistă până la 12 şamponări.
Culoarea se estompează treptat cu fiecare șamponare, revenind la nuanța sau efectele inițiale. Rezultatul final depinde de nuanța pe care se aplică produsul.

 

DOMENIU DE APLICARE

Recomandat de la păr decolorat la păr blond închis.
Pe părul șaten sau negru, fără efecte vizibile.

Cumpără online
Alege partenerul tău online.
Ușor, rapid și în siguranță.
Recomandări

PREGĂTIRI PENTRU COLORAREA PĂRULUI
Pe lângă produsul existent în set, pentru vopsirea părului mai aveţi nevoie de un prosop sau de o pelerină.
Șamponează părul, clătește-l și apoi sterge-l cu un prosop pentru o aderare mai bună a vopselei.
Pune un prosop sau o pelerină pe umeri pentru a-ți proteja hainele.
Utilizează mănușile din set.

 

Colorare completă
Dozează crema colorantă direct în palmă, pe mănuși și aplică pe păr.
Aplică pe părul umed, întâi la ceafă, apoi pe părţile laterale şi la sfârşit pe creştetul capului.
Pentru nuanțele M69; C96; P6; P2, T90 și S12 timpul de acționare al vopselei este de 25-30 minute.
Pentru nuanțele P22; B99; R66; G77 și Y33 timpul de acționare al vopselei este de 15-20 minute.
În cazul nuanțelor B99; G77; P22, R66 și Y33 poți obține culori și mai intense prelungind timpul de acționare la 30 minute.
Clăteşte părul cu apă din abundenţă, protejând mâinile cu mănuşile de plastic. Nu se spală părul cu şampon.
Rezultatul vopsirii poate diferi de nuanţa de pe ambalaj în funcţie de culoarea iniţială, calitatea şi tratamentele anterioare ale părului (decolorare, permanent etc), precum şi de durata de aplicare a vopselei pe păr. Culoarea părului se estompează treptat după fiecare spălare.

 

Ombré
Împarte părul în 2 secțiuni.
Pentru aspect ombré aplică de jos în sus, începând de la vârfuri, continuând pe lungimea părului până în dreptul bărbiei. Dozează crema colorantă direct în palmă pe mănuși și aplică pe păr.
Pentru un efect gradient, repartizează culoarea de jos în sus cu degetele. Repetă și pentru cealaltă secțiune a părului.
Pentru nuanțele M69; C96; P6; P2, T90 și S12 timpul de acționare al vopselei este de 25-30 minute.
Pentru nuanțele P22; B99; R66; G77 și Y33 timpul de acționare al vopselei este de 15-20 minute.
În cazul nuanțelor B99; G77; P22, R66 și Y33 poți obține culori mai intense prelungind timpul de acționare la 30 minute.
Clăteşte părul cu apă din abundenţă, protejând mâinile cu mănuşile de plastic. Nu se spală părul cu şampon. Când clătești părul încearcă să eviți contactul apei colorate cu restul părului ce nu a fost colorat.

 

Șuvițe
Începe prin a aplica de la o distanță de 2 degete față de rădăcini.
Pentru șuvițe, împarte părul în secțiuni subțiri și aplică amestecul colorant pe fiecare. Repetă gestul în funcție de câte șuvițe îți dorești.
Pentru nuanțele M69; C96; P6; P2, T90 și S12 timpul de acționare al vopselei este de 25-30 minute.
Pentru nuanțele P22; B99; R66; G77 și Y33 timpul de acționare al vopselei este de 15-20 minute.
În cazul nuanțelor B99; G77; P22, R66 și Y33 poți obține culori mai intense prelungind timpul de acționare la 30 minute.
Clăteşte părul cu apă din abundenţă, protejând mâinile cu mănuşile de plastic. Nu se spală părul cu şampon. Când clătești părul încearcă să eviți contactul apei colorate cu restul părului ce nu a fost colorat.

Conținut

Mască (cremă) colorantă (tub 100 ml);
Instrucţiuni de folosire (prospect), în limba română şi maghiară;
Pereche mănuși de protecție.

Precauții

NU VĂ COLORAŢI PĂRUL DACĂ: aveţi o erupţie pe faţă sau aveţi scalp (pielea capului) sensibil, iritat sau cu leziuni (răni, zgârieturi, etc); aţi avut vreodată orice reacţie după colorarea părului; aţi avut în trecut o reacţie la un tatuaj temporar cu “henna neagră”.
NU UITAŢI: REACŢIILE ALERGICE SE POT MANIFESTA BRUSC, CHIAR DACĂ AŢI MAI UTILIZAT PRODUSE DE COLORARE A PĂRULUI (INDIFERENT DE MARCĂ SAU PRODUCĂTOR!) ŞI NU AŢI AVUT ALERGII! Poate cauza reacții alergice. Efectuaţi OBLIGATORIU testul preliminar de sensibilitate cu 48 de ore înainte de utilizarea vopselei, conform instrucţiunilor din prospect. Nu uitaţi să vă achiziţionaţi produsul din timp!
A nu se folosi pentru vopsirea genelor sau a sprâncenelor! 
A se utiliza mănuși adecvate. 
A se evita contactul cu ochii. 
A se clăti ochii imediat dacă intră în contact cu produsul! 
A se clăti bine părul după aplicare! 
NU LĂSAŢI PRODUSUL LA ÎNDEMÂNA COPIILOR!

Atenționări speciale

FOARTE IMPORTANT!
COLORANŢII PENTRU PĂR POT CAUZA REACŢII ALERGICE SEVERE!

 

Citiţi şi urmaţi instrucţiunile.
FOARTE IMPORTANT! Dacă în cursul colorării părului, observaţi apariţia unor reacţii de genul înţepături, iritaţii, înroşirea pielii, usturimi, erupţii, pete, senzaţia de arsură sau mâncărime, dificultăţi de respiraţie etc, ÎNTRERUPEȚI IMEDIAT VOPSIREA şi îndepărtaţi crema colorantă cu apă călduţă din abundenţă! Consultați medicul! Înainte de a încerca o nouă vopsire, consultați medicul!

 

FOARTE IMPORTANT! Dacă după terminarea procesului de vopsire a părului sau în zilele următoare observaţi apariţia unor reacţii neaşteptate (iritaţii, usturimi, erupţii, senzaţia de arsură sau mâncărime a pielii capului etc), clătiţi imediat părul şi pielea capului cu apă călduţă din abundenţă şi adresaţi-vă unui medic! De asemenea, consultaţi medicul înainte de a repeta vopsirea părului! Nu folosiţi niciun fel de obiecte metalice (vase, piepteni, ace, agrafe, spatule etc) pentru prepararea / aplicarea amestecului de colorare sau pentru aranjarea / fixarea părului în timpul vopsirii. 
Nu înghiţiţi produsul!
Nu lăsaţi părul cu amestec colorant peste faţă sau în dreptul ochilor. 
Nu utilizaţi produsul dacă părul dvs. a fost colorat în prealabil cu Henna sau cu produse pe bază de săruri metalice.

 

EFECTUAREA TESTULUI DE ALERGIE (SENSIBILITATE) CUTANATĂ 
Aplicaţi în spatele urechii, folosind un beţişor (cu vată la capăt) sau un tampon de vată, o cantitate de produs din tubul cu cremă colorantă, în aşa fel încât să acoperiţi o suprafaţă de mărimea unei monede. Repetaţi operaţia încă de 2 – 3 ori, lăsând de fiecare dată produsul să se usuce înainte de o nouă aplicare. În final închideţi cu grijă tubul cu cremă colorantă. Lăsaţi produsul aplicat pe zona de piele testată să acţioneze timp de 48 ore; în acest interval, nu spălaţi, nu acoperiţi şi nu atingeţi porţiunea respectivă de piele. * Dacă în perioada de testare de 48 ore observaţi apariţia oricărei reacţii anormale sau neplăcute (usturimi, înroşire, iritaţie, inflamaţii, mâncărimi, umflături, etc) pe pielea testată sau în jurul acesteia, spălaţi imediat zona cu apă călduţă şi NU FOLOSIŢI PRODUSUL (NU VĂ COLORAŢI PĂRUL)!
Efectuarea testului de alergie cutanată reprezintă un mijloc de precauţie, NU O GARANŢIE că, în urma procesului de colorare a părului, nu vor apărea nici un fel de reacţii alergice!

LONCOLOR GOCRAZY!

 

Scrie propriul tău review:

Doar utilizatorii înregistrați pot scrie review-uri. Autentifică-te sau înregistrează-te!