Sfaturi și trucuri pentru un păr strălucitor și plin de culoare

Soarele, mineralele din apa de la robinet, inotul in apa marii sau in piscina, umiditatea, caldura degajata de aparatele electrice de styling, toate au impact asupra mentinerii culorii stralucitoare a parului vopsit.

Pentru a ne bucura cat mai mult de culoarea dorita ar trebui sa respectam cateva reguli:

1. Intotdeauna procesul de vopsire trebuie sa se incheie cu etapa de ingrijire a parului, MASCA, evident dupa indepartarea totala a vopselei de pe par. Aplicati masca pe parul umed si lasati-o sa actioneze intre 4 si 5 min. LONCOLOR a inclus produse de ingrijire in majoritatea seturilor de colorare: masca pentru par vopsit in LONCOLOR ULTRA, balsam cu ulei de argan in LONCOLOR EnVOGUE, masca cu ulei de masline in LONCOLOR NATURA si masca cu ulei de jojoba in LONCOLOR EXPERT AOE-TechTM.
2. Incercati sa nu va spalati parul in primele 48 de ore dupa vopsire, exceptand fireste, indepartarea vopselei de pe par.
3. Evitati apa fierbinte! Clatiti parul la final cu un jet de apa rece. Apa fierbinte accelereaza procesul de pierdere a culorii.
4. Lasati parul sa se usuce natural. Caldura provocata de uscator, placa, ondulator sau bigudiuri electrice degradeaza culoarea parului vopsit.
5. Protejati-va parul de intemperiile naturale: soare, ploaie, ninsoare, ceata. Expunerea la soare sau la umiditate slabesc puterea culorii.
6. Nu intrati prea des in apa marii sau in piscina. Sarea si clorul sunt alti factori care reduc intensitatea culorii.