LONCOLOR Expert Quick Color Touch

Spray Colorant pentru păr LONCOLOR Expert QUICK COLOR TOUCH Blond

Rădăcinile crescute între două colorări vor dispărea în câteva minute cu LONCOLOR EXPERT QUICK COLOR TOUCH by Michel Mercier fără pete nedorite pe piele sau haine!

 

Inovația acestui produs este aplicatorul special, patent internațional, marca Michel Mercier – stilist de talie internațională, instruit sub îndrumarea lui Jean Louis David și Claude Maxim, în saloanele acestora din Paris. De-a lungul anilor, Michel Mercier, a dezvoltat sub propriul nume o întreagă gamă de produse pentru îngrijirea părului, devenind un brand binecunoscut în întreaga lume. Aplicatorul special este soluția perfectă pentru o colorare rapidă fără pete nedorite pe piele sau haine.

 

Spray colorant pentru acoperirea rădăcinilor părului:

  • Cu aplicator special
  • Soluţia perfectă pentru evitarea petelor
  • Colorare rapidă a rădăcinilor albe


DOMENIU DE APLICARE

Recomandat: de la blond deschis la blond foarte deschis.

Cumpără online
Alege partenerul tău online.
Ușor, rapid și în siguranță.
Recomandări

Alege culoarea care se potriveşte cel mai bine cu nuanţa actuală a părului tău. Se recomandă utilizarea produsului după spălarea şi uscarea părului. Atașează aplicatorul cu o uşoară presiune la capătul superior al recipientului, până se va auzi un click. Agită foarte bine recipientul înainte de utilizare. Se începe cu zona din jurul frunţii, a tâmplelor şi se continuă cu restul părților cu rădăcină crescută. Apropie aplicatorul de baza rădăcinilor. Apăsând uşor, pulverizează lejer și eliberează imediat. Repetă acțiunea până se colorează toate zonele necesare. Rezistă până la prima spălare.

Conținut

Spray 75ml
Aplicator special PATENT INTERNAȚIONAL

Precauții

PERICOL: AEROSOL EXTREM DE INFLAMABIL– „simbol flacără deschisă”
Recipient sub presiune: poate exploda dacă este încălzit. A se păstra departe de surse de căldură, suprafețe fierbinți, scântei, flăcări și alte surse de aprindere. Fumatul interzis. Nu perforați sau ardeți, chiar și după utilizare. A se proteja de lumina solară. Nu expuneți la temperaturi care depășesc 50 ° C. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu pulverizați deasupra unei flăcări deschise sau unei alte surse de aprindere. Nu folosiţi pentru orice alt scop decât cel pentru care produsul este destinat. În cazul contactului cu ochii clătiţi abundent cu apă.

Atenționări speciale

PRODUCĂTORUL NU ESTE RĂSPUNZĂTOR PENTRU EVENTUALELE EFECTE NEDORITE PROVOCATE DE UTILIZAREA INCORECTĂ A PRODUSULUI!
Păstrare: între 5 - 25°C, ferit de razele solare şi de surse directe de căldură.

LONCOLOR Expert QUICK COLOR TOUCH by Michel Mercier

 

LONCOLOR Expert QUICK COLOR TOUCH - Mod de utilizare

 

Scrie propriul tău review:

Doar utilizatorii înregistrați pot scrie review-uri. Autentifică-te sau înregistrează-te!