LONCOLOR Expert AOE - TECH™

Vopsea pentru păr LONCOLOR Expert AOE-Tech™ 6.4 Șaten arămiu deschis

Tehnologia revoluționară AOE-TechTM (Ammonia Odor Encapsulation) oferă avantajele colorării permanente cu amoniac la performanțe maxime, în condițiile reducerii semnificative a mirosului înțepător, specific amoniacului. AOE-TechTM încapsulează molecula de amoniac în vopseaua cremă, pentru o aplicare agreabilă a acesteia și un rezultat exceptional, chiar la tine acasă.

Pentru o experienţă similară celei asistate de un expert, setul de colorare conţine un plic de mască LONCOLOR Expert, special creată pentru părul proaspăt vopsit. Masca îmbină calităţile nutritive ale preţiosului ulei de jojoba cu cele ale cheratinei hidrolizate, pentru un păr de o strălucire satinată. 
Echilibrul perfect dintre extractele naturale de Ceratonia siliqua, lămâie şi trestie de zahăr intensifică elasticitatea naturală a părului şi îi conferă un aspect mătăsos. Prin textura sa catifelată, masca asigură o aplicare uşoară, de-a lungul firului de păr, fără a-l îngreuna. 

Inovația AOE-TechTM marchează o nouă etapă în evoluția colorării părului.

Formulă inovatoare cu AMONIAC ÎNCAPSULAT testată de experţi oferă:

  • confort la aplicare cu miros discret de amoniac
  • maximă performanţă în colorare
  • acoperire excelentă a firelor albe de păr
  • culori cu strălucire satinată
  • 0% iritații pentru scalp

(testată pe un eșantion reprezentativ de 25 voluntari care nu au prezentat niciun fel de reacție alergică)

DOMENIU DE APLICARE
Pentru păr de la blond mediu la șaten deschis

Recomandări

Vopseaua permanentă pentru păr LONCOLOR Expert AOE-TechTM  permite închiderea, deschiderea sau revigorarea culorii naturale a părului. În funcţie de culoarea iniţială, calitatea şi tratamentele anterioare ale părului (decolorare, permanent, etc), precum şi de durata de aplicare a vopselei pe păr, rezultatul colorării poate diferi cu 1 – 2 nuanţe faţă de catalog. Culoarea părului, prezentată din fotografia de pe ambalaj, nu constituie un criteriu de selecţie a culorii. Pentru o alegere cât mai corectă a nuanţei, vă rugăm să consultaţi catalogul de culori şi indicaţiile de pe spatele acestuia. Pentru o vopsire cât mai reușită vă recomandăm să alegeți culori cu cel mult două nuanțe mai închise sau mai deschise decât cea actuală. Nu se recomandă spălarea părului înainte de vopsire (excepţii: părul foarte gras, foarte murdar sau îmbâcsit de fixativ, gel de păr, etc). Vopseaua nu se aplică pe părul tratat în ziua vopsirii cu gel, fixativ, ulei sau orice alt produs de îngrijire. Pentru vopsire se utilizează întreg conţinutul tubului de vopsea şi al flaconului de oxidant, care se amestecă într-un vas nemetalic până la completa omogenizare şi apoi se aplică pe părul uscat, conform instrucţiunilor din prospect.

Conținut

Vopsea cremă (tub 40 ml)

Oxidant cremă (flacon 80 ml)

Mască pentru păr vopsit (plic 10 ml)

Instrucţiuni de folosire (prospect), în limbă română şi maghiară

Pereche de mănuşi de protecţie

Precauții
Pentru a reduce riscul de reacţii alergice, înainte de a utiliza produsul citiţi cu atenţie şi respectaţi întocmai instrucţiunile din prospect! PRODUCĂTORUL NU ESTE RĂSPUNZĂTOR PENTRU EVENTUALELE EFECTE NEDORITE PROVOCATE DE UTILIZAREA INCORECTĂ A PRODUSULUI! Nu folosiţi niciun fel de obiecte metalice (vase, piepteni, ace, agrafe, spatule, etc) pentru prepararea/aplicarea amestecului de colorare sau pentru aranjarea/fixarea părului în timpul vopsirii.* Nu aplicaţi masca pentru păr vopsit (livrată în setul de vopsire) și nici orice alt produs cosmetic (şampon, mască, ulei etc) direct peste amestecul de colorare de pe păr! Produsele de îngrijire a părului se pot folosi numai după îndepărtarea completă a AMESTECULUI DE VOPSIRE de pe păr, prin clătirea acestuia cu apă din abundenţă! * Nu utilizaţi vopseaua imediat după o decolorare, un permanent sau o întindere a părului. În aceste cazuri, colorarea se poate realiza numai după 15 zile. * Nu utilizaţi vopseaua pe păr colorat în prealabil cu Henna sau cu produse pe bază de săruri metalice. * NU LĂSAŢI PRODUSUL SAU AMESTECUL DE VOPSIRE LA ÎNDEMÂNA COPIILOR!
Atenționări speciale

FOARTE IMPORTANT! COLORANŢII PENTRU PĂR POT CAUZA REACŢII ALERGICE SEVERE! Citiţi şi urmaţi instrucţiunile. Acest produs nu este destinat pentru uzul persoanelor cu vârsta sub 16 ani. Tatuajele temporare cu “henna neagră” vă pot creşte riscul de alergie. NU VĂ COLORAŢI PĂRUL DACĂ: aveţi o erupţie pe faţă sau aveţi scalp (pielea capului) sensibil, iritat sau cu leziuni (răni, zgârieturi, etc); aţi avut vreodată orice reacţie după colorarea părului; aţi avut în trecut o reacţie la un tatuaj temporar cu “henna neagră”. NU UITAŢI: REACŢIILE ALERGICE SE POT MANIFESTA BRUSC, CHIAR DACĂ AŢI MAI UTILIZAT PRODUSE DE COLORARE A PĂRULUI (INDIFERENT DE MARCĂ SAU PRODUCĂTOR!) ŞI NU AŢI AVUT ALERGII! * A nu se folosi pentru vopsirea genelor sau a sprâncenelor! * A se utiliza mănuși adecvate. * A se evita contactul cu ochii. * A se clăti ochii imediat dacă intră în contact cu produsul! * A se clăti bine părul după aplicare! * Raportul de amestecare vopsea : oxidant este 1 : 1.5 (40 ml : 60 ml). Dacă aveţi cele mai mici îndoieli în privinţa rezultatelor testului, vă recomandăm să nu folosiţi produsul şi să consultaţi un medic dermatolog sau alergolog!

Scrie propriul tău review:

Doar utilizatorii înregistrați pot scrie review-uri. Autentifică-te sau înregistrează-te!