LONCOLOR EXPERT HEMPstyle

Vopsea pentru păr LONCOLOR EXPERT HEMPstyle 1.0 Negru

Culori strălucitoare și o ținută impecabilă a părului, în noua gamă de produse pentru colorare – LONCOLOR EXPERT HEMPstyle.

 

Extractele hidrolizate din semințe de cânepă și proteine din orez acționează ca un înlocuitor pentru cheratina animală, îmbunătățind rezistența părului și oferindu-i o elasticitate remarcabilă.

 

Uleiul de jojoba – derivat din Simmondsia chinensis – conține acizi grași nesaturați Omega-9 și Omega-6, având un efect antioxidant, care protejează scalpul împotriva radicalilor liberi. Similar sebumului uman – din punct de vedere chimic – uleiul de jojoba are un efect emolient și nutritiv și datorită compoziției de acizi grași și vitamine.

 

Pentru îmbunățirea aspectului sănătos al părului și pentru redarea luminozității acestuia, extractele hidrolizate din semințe de cânepă și proteine din orez contribuie la redarea elasticității naturale a părului și la creșterea rezistenței acestuia.

 

Formulă inovatoare cu cu extract din semințe de cânepă, proteine din orez și ulei de jojoba oferă:

  • elasticitate senzuală și testură fină a părului
  • culori vibrante, intense și strălucitoare
  • efect protector și nutritiv, cu acizi grasi Omega-6 & Omega-9 chiar din timpul colorarii
  • colorare perfectă și durabilă
  • acoperire optimă a firelor albe

 

DOMENIU DE APLICARE
Pentru păr de la blond mediu la negru.

Cumpără online
Alege partenerul tău online.
Ușor, rapid și în siguranță.
Recomandări

Gama de nuanțe LONCOLOR EXPERT HEMPstyle oferă culori vii și strălucitoare, pentru o ținută impecabilă a părului. Extractele hidrolizate din semințe de cânepă și proteine din orez acționează ca un înlocuitor pentru cheratina animală, oferind părului elasticitate și o îmbunătățire a rezistenței acestuia. Uleiul de jojoba derivat din planta “Simmondsia chinensis” conține acizi grași nesaturați, Omega-9 și Omega-6, având un efect antioxidant, care protejează scalpul față de radicalii liberi. Deoarece este similar din punct de vedere chimic sebumului uman și datorită compoziției de acizi grași și vitamine, are efect emolient și nutritiv.
Culoarea părului de pe ambalaj nu constituie un criteriu de selecție a culorii. Consultați catalogul de culori și indicațiile de pe acesta pentru alegerea corectă a nuanței. Nu spălați părul cu 48 de ore înainte de vopsire! Vopsirea părului după o decolorare, un permanent sau o întindere permanentă a părului se recomandă după 15 zile. Pe părul grizonat, nuanţa rezultată după colorare poate fi mai deschisă decât cea din catalog. Pe părul închis la culoare, nuanţele de blond se pot obţine numai după o decolorare prealabilă.
Amestecul colorant se aplică pe părul uscat. Pentru colorarea părului mai aveţi nevoie de un vas de plastic sau porţelan, o pensulă pentru vopsit părul și un pieptene din plastic. ATENŢIE! În timpul procesului de vopsire nu folosiți obiecte metalice (vase, piepteni, ace etc.). Protejaţi-vă hainele cu o pelerină din plastic sau cu un prosop vechi. Agitați energic flaconul de emulsie oxidantă înainte de utilizare. Turnaţi întregul conținut de emulsie oxidantă şi pe cel de vopsea într-un vas nemetalic. Cu ajutorul pensulei de vopsit amestecaţi bine vopseaua şi emulsia oxidantă până la omogenizare. Amestecul colorant rezultat se aplică imediat pe părul uscat. Resturile de amestec rămase după aplicare se aruncă!

 

COLORAREA PÂRULUI: Aplicarea pe tot părul se recomandă dacă sunteţi la prima utilizare a unei vopsele permanente pentru păr sau dacă urmele unei colorări anterioare nu mai sunt vizibile.
Distribuiţi amestecul colorant pe păr, şuviţă cu şuviţă, de la rădăcini spre vârfuri şi apoi uniformizaţi pe tot părul, folosind un pieptene de plastic cu dinţii rari. Asiguraţi-vă că tot părul este acoperit cu amestec colorant! În funcţie de tipul părului dumneavoastră, lăsaţi amestecul colorant să acţioneze: a) păr normal: 30 min; b) păr cu firul subţire: 15 – 20 min; c) păr decolorat sau ondulat permanent: 10 – 15 min; d) păr cu firul gros, sticlos sau cu procent mare de fire albe: 35 – 40 min. IMPORTANT: NU depăşiţi durata maximă recomandată de acţionare a amestecului colorant!
După expirarea timpului de acționare, umeziți părul și masați 1 min. Clătiți părul cu multă apă, până când aceasta devine curată.

 

RETUȘUL RĂDĂCINILOR: Se recomandă dacă părul dumneavoastră este deja colorat într-o nuanţă asemănătoare celei alese sau dacă acesta a crescut de la ultima colorare, iar rădăcinile sunt vizibile. Aplicaţi cca. 2/3 din amestecul colorant pe rădăcinile crescute vizibil, trasând cărări. Insistaţi asupra rădăcinilor şi a zonelor cu păr alb. Lăsaţi să acţioneze 15 – 20 min. Aplicaţi restul de amestec pe toată lungimea părului. Lăsați să acţioneze încă 10 min. După expirarea timpului de acționare, umeziți părul și masați 1 min. Clătiți părul cu multă apă, până când aceasta devine curată.

 

ÎNGRIJIREA PĂRULUI: Aplicaţi pe părul umed masca LONCOLOR EXPERT HEMPstyle - livrată în set - masaţi uşor şi lăsaţi să acţioneze 4-5 min, apoi clătiţi cu apă din abundenţă.

Conținut

Vopsea cremă (tub 50 ml);
Emulsie oxidantă (flacon 50 ml);
Mască pentru păr vopsit (plic 10 ml);
Instrucţiuni de folosire (prospect) în limba română şi maghiară;
Pereche de mănuşi de protecţie.

Precauții

EFECTUAREA TESTULUI DE ALERGIE (SENSIBILITATE) CUTANATĂ: Aplicați o cantitate mică din tubul de vopsea în strat subțire, după ureche, cu un bețișor și lăsați neacoperită zona timp de 45 min. Închideți cu atenție tubul. După 45 min, spălați cu grijă vopseaua, folosind apă călduță. În cazul în care are loc o reacție alergică în timpul testului sau în următoarele 48 de ore, trebuie să clătiți imediat și să NU FOLOSIŢI PRODUSUL! Efectuarea testului de alergie cutanată reprezintă un mijloc de precauție, NU O GARANȚIE că, în urma procesului de vopsire a părului, nu vor apărea niciun fel de reacții alergice!

 

* FOARTE IMPORTANT! Dacă în timpul vopsirii observaţi apariţia oricărei reacţii neobişnuite sau neplăcute, ÎNTRERUPEŢI IMEDIAT VOPSIREA  prin spălare cu apă călduţă din abundenţă! În cazul dificultăţilor de respiraţie, consultați imediat unu medic! Produsul este destinat exclusiv colorării părului de pe cap. A nu se utiliza la vopsirea genelor sau a sprâncenelor. A se evita contactul cu ochii (risc de orbire)! A se clăti imediat ochii în cazul contactului acestora cu produsul! Dacă purtaţi lentile de contact, îndepărtaţi-le şi clătiţi ochii cu multă apă, apoi adresaţi-vă unui medic de specialitate. A se utiliza mănuși adecvate. Clătiți bine părul după aplicare! Raportul de amestecare vopsea : emulsie oxidantă este 1 : 1 (50 ml : 50 ml). Nu inhalaţi sau înghiţiţi produsele! Nu lăsaţi părul cu amestec colorant peste faţă sau în dreptul ochilor. Nu amestecați acest produs de colorare cu niciun alt produs cosmetic (şampon, mască, ulei etc)! Nu utilizaţi produsul dacă părul dvs. a fost colorat în prealabil cu Henna sau cu produse pe bază de săruri metalice.

 

FOARTE IMPORTANT! Dacă după vopsirea părului apar reacţii neobișnuite, consultați un medic! Consultaţi medicul înainte de o nouă colorare a părului!

Atenționări speciale

FOARTE IMPORTANT! COLORANŢII PENTRU PĂR POT CAUZA REACŢII ALERGICE SEVERE!

 

Citiţi şi urmaţi instrucţiunile.
Acest produs nu este destinat pentru uzul persoanelor cu vârstă sub 16 ani. Tatuajele temporare cu “henna neagră” vă pot creşte riscul de alergie. Nu vă coloraţi părul dacă: aveţi o erupţie pe faţă sau dacă aveţi scalp (pielea capului) sensibil, iritat sau cu leziuni; aţi avut vreodată orice reacţie după colorarea părului; aţi avut în trecut o reacţie la un tatuaj temporar cu “henna neagră”. A nu se utiliza la vopsirea genelor sau a sprâncenelor! A se evita contactul cu ochii. A se clăti imediat ochii în cazul contactului acestora cu produsul! A se utiliza mănuși adecvate. Clătiți bine părul după aplicare! Raportul de amestecare vopsea : emulsie oxidantă este 1 : 1 (50 ml : 50 ml). Efectuaţi OBLIGATORIU testul preliminar de sensibilitate cu 48 de ore înainte de utilizarea vopselei, conform instrucţiunilor din prospect. Produsul conţine amoniac, fenilendiamine (numai nuanţele 1.0; 4.0; 5.3; 6.3; 8.7; 9.3; 10.12; 10.19) fenilendiamine (toluendiamine) (numai nuanţele 1.9; 8.7; 10.19; 11.10), rezorcinol (numai nuanţele 1.0; 1.9; 4.0; 8.7; 9.3; 10.19; 10.22), 1-naftol (numai nuanţele 5.22; 5.56; 9.3)

 

NU LĂSAŢI PRODUSUL LA ÎNDEMÂNA COPIILOR!

Scrie propriul tău review:

Doar utilizatorii înregistrați pot scrie review-uri. Autentifică-te sau înregistrează-te!