LONCOLOR Natura

Vopsea pentru păr LONCOLOR Natura 7.1 Blond cenușiu

Vopseaua permanentă pentru păr LONCOLOR Natura oferă o culoare strălucitoare, rezistentă și plină de viață, cu aspect natural. Prin formula sa unică – îmbogățită cu ulei de măsline, ulei de floarea-soarelui și fosfolipide – vopseaua LONCOLOR Natura este ușor de aplicat și nu curge de pe păr, pentru o colorare confortabilă și un rezultat remarcabil.

LONCOLOR Natura îmbogățită cu ulei de măsline și ulei de floarea-soarelui oferă:

  • Culori rezistente, cu aspect natural
  • Acoperire excelentă a părului grizonat
  • Strălucire nestemată
  • Ținută impecabilă a firului de păr


Masca pentru îngrijirea părului LONCOLOR Natura - inclusă în acest set de colorare – oferă un aspect sănătos părului, care devine uşor de pieptănat, strălucitor şi plin de vitalitate! Efectul emolient al uleiului de măsline este completat de acţiunea proteinelor extrase din lapte şi a provitaminei B5 (d-Panthenol), cu pronunţate proprietăţi benefice, netezind firul de păr, pentru o ținută impecabilă a acestuia.

 

DOMENIU DE APLICARE
Pentru păr de la blond deschis la blond închis

Cumpără online
Alege partenerul tău online.
Ușor, rapid și în siguranță.
Recomandări

Vopseaua permanentă pentru păr LONCOLOR Natura permite închiderea, deschiderea sau revigorarea culorii naturale a părului. În funcţie de culoarea iniţială, calitatea şi tratamentele anterioare aplicate părului (decolorare, permanent, etc), precum şi de durata de aplicare a vopselei pe păr, rezultatul colorării poate diferi cu 1 – 2 nuanţe faţă de catalog. Culoarea părului din fotografia de pe ambalaj nu constituie un criteriu de selecţie a culorii. Pentru o alegere cât mai corectă a nuanţei, vă rugăm să consultaţi catalogul de culori şi indicaţiile de pe spatele acestuia. Pentru o vopsire cât mai reușita, vă recomandăm să alegeți culori cu cel mult două nuanțe mai închise sau mai deschise decât cea actuală. Nu se recomandă spălarea părului înainte de vopsire (excepţii: părul foarte gras, foarte murdar sau îmbâcsit de fixativ, gel de păr, etc). Vopseaua nu se aplică pe părul tratat în ziua vopsirii cu gel, fixativ, ulei sau orice alt produs de îngrijire. Pentru vopsire se utilizează întreg conţinutul tubului de vopsea şi al celor 2 plicuri de oxidant, care se amestecă într-un vas nemetalic până la completa omogenizare şi apoi se aplică pe părul uscat, conform instrucţiunilor din prospect.

Conținut
  • Vopsea cremă (tub 50 ml)
  • Oxidant cremă (plic 2x25 ml)
  • Mască pentru ingrijirea părului cu ulei de măsline LONCOLOR Natura (plic 15 ml)
  • Instrucțiuni de folosire (prospect), în română şi maghiară
  • Pereche de mănuşi de protecţie
Precauții

Pentru a reduce riscul de reacţii alergice, înainte de a utiliza produsul citiţi cu atenţie şi respectaţi întocmai instrucţiunile din prospect! PRODUCĂTORUL NU ESTE RĂSPUNZĂTOR PENTRU EVENTUALELE EFECTE NEDORITE PROVOCATE DE UTILIZAREA INCORECTĂ A PRODUSULUI! Nu folosiţi niciun fel de obiecte metalice (vase, piepteni, ace, agrafe, spatule, etc) pentru prepararea / aplicarea amestecului de colorare sau pentru aranjarea / fixarea părului în timpul vopsirii.* Nu aplicaţi nici un fel de produs cosmetic (şampon, mască, ulei etc) direct peste amestecul de colorare de pe păr! Produsele de îngrijire a părului se pot folosi numai după îndepărtarea completă a AMESTECULUI DE VOPSIRE de pe păr, prin clătirea acestuia cu apă din abundenţă! * Nu utilizaţi vopseaua imediat după o decolorare, un permanent sau o întindere a părului. În aceste cazuri, colorarea se poate realiza numai după 10 – 14 zile. * Nu utilizaţi vopseaua pe păr colorat în prealabil cu Henna sau cu produse pe bază de săruri metalice. * NU LĂSAŢI PRODUSUL SAU AMESTECUL DE VOPSIRE LA ÎNDEMÂNA COPIILOR!

Scrie propriul tău review:

Doar utilizatorii înregistrați pot scrie review-uri. Autentifică-te sau înregistrează-te!