LONCOLOR Trendy

Vopsea pentru păr LONCOLOR Trendy Colors C5 Castaniu R&B

Fără amoniac! Fără oxidant!

LONCOLOR Trendy Colors nuanțează părul în culori vii și strălucitoare. Este simplu şi rapid de aplicat! Formula sa originală include substanţe cu rol de revitalizare a  culorii părului natural sau deja vopsit. Conținutul de ulei extras din planta exotică Limnanthes Alba contribuie la intensificarea aspectului sănătos al părului după aplicare. Se recomandă pentru nuanţarea părului sau a şuviţelor şi pentru revitalizarea culorii între aplicările de vopsea permanentă. PRODUSUL NU ESTE DESTINAT COLORĂRII PĂRULUI ALB SAU GRIZONAT, NICI MODIFICĂRII NUANŢEI NATURALE A PĂRULUI ÎN CULORI MAI DESCHISE.

LONCOLOR Trendy Colors vopsea semipermanentă pentru păr conține ulei de Limnanthes Alba asigurand

  • colorare delicată
  • strălucire
  • revitalizare


Rezistă între 4 și 6 spălari

DOMENIU DE APLICARE
Pentru par de la castaniu deschis la castaniu mediu.

Cumpără online
Alege partenerul tău online.
Ușor, rapid și în siguranță.
Recomandări

Culoarea aplicată se selectează în funcţie de nuanţa părului, conform recomandărilor de pe plic. Vopseaua semipermanentă LONCOLOR Trendy Colors NU ESTE DESTINATĂ COLORĂRII PĂRULUI ALB SAU GRIZONAT, NICI MODIFICĂRII NUANŢEI PĂRULUI ÎN CULORI MAI DESCHISE. Pentru aceste situaţii se recomandă folosirea vopselelor permanente din gamele LONCOLOR Ultra, LONCOLOR Natura, Loncolor EnVogue sau LONCOLOR Expert AOE-TechTM. Nu se recomandă aplicarea vopselei semipermanente Loncolor Trendy Colors pe păr proaspăt decolorat sau vopsit cu şuviţe deoarece rezultatul final poate fi o colorare neuniformă a părului. Dacă se doreşte o decolorare prealabilă, aceasta se recomandă a fi efectuată cu cel puţin 7-14 zile înainte de vopsire. În cazul părului ondulat permanent, colorarea se poate efectua după minimum 14 zile de la ondulare. Evaluarea preliminară a rezultatelor colorării şi a duratei de aplicare se poate realiza prin testarea produsului mai întâi pe o şuviţă, în special în cazul părului blond foarte deschis. *Vopseaua semipermanentă LONCOLOR Trendy Colors se îndepărtează de pe piele cu apă caldă şi/sau cu emulsie demachiantă. Înainte de a începe colorarea părului, aplicaţi un strat subţire de cremă hidratantă pe faţă, la limita conturului părului: astfel veţi curăţa mult mai uşor eventualele pete de pe piele.

Conținut
  • Vopsea semipermanentă (plic 2 x 25 ml);
  • Instrucțiuni de utilizare in limba romana
  • Pereche de mănuşi de protecţie
Precauții

Se spală părul cu şampon şi se şterge cu prosopul. Se piaptănă părul şi se lasă umed. Se pune pe umeri o folie din plastic pentru a evita pătarea hainelor. Pentru colorarea părului scurt se foloseşte conţinutul unui singur plic. Pentru colorarea părului mediu sau lung se folosesc două plicuri. Pentru aplicarea produsului se vor utiliza mănuşile de plastic ataşate. LONCOLOR Trendy Colors – vopsea semipermanentă pentru păr se aplică pe părul umed, întâi la ceafă, apoi pe părţile laterale şi la sfârşit pe creştetul capului. Se masează uşor până la distribuirea uniformă a produsului pe păr. Dacă este necesar, se poate adăuga puţină apă pentru a favoriza formarea spumei şi/sau pentru a facilita aplicarea produsului. În cazul părului lung, se recomandă ca vopseaua semipermanentă LONCOLOR Trendy Colors să se repartizeze uniform cu ajutorul unui pieptăn cu dinţi rari. Mănuşile de plastic nu se aruncă; se clătesc cu apă curată şi se păstrează pentru a fi folosite la îndepărtarea produsului de pe păr. Timpul de acţionare a vopselei este de 20-30 min. Pentru a diminua intensitatea culorilor obţinute, durata de aplicare se poate reduce corespunzător. După expirarea timpului de acţionare, se clăteşte părul cu apă din abundenţă (până când apa devine curată), protejând mâinile cu mănuşile de plastic. Nu se spală părul cu şampon, dar se recomandă aplicarea produselor de îngrijire a părului din gamele LONCOLOR Ultra sau LONCOLOR Natura! Culoarea părului se estompează treptat după fiecare spălare, fără însă ca rădăcinile să fie vizibile. Rezultatul vopsirii poate diferi de nuanţa de pe ambalaj în funcţie de culoarea iniţială, calitatea şi tratamentele anterioare ale părului (decolorare, permanent, etc), precum şi de durata de aplicare a vopselei pe păr.

Atenționări speciale

FOARTE IMPORTANT!

COLORANŢII PENTRU PĂR POT CAUZA REACŢII ALERGICE SEVERE!

Citiţi şi urmaţi instrucţiunile.

Acest produs nu este destinat pentru uzul persoanelor cu vârsta sub 16 ani.

Tatuajele temporare cu “henna neagră” vă pot creşte riscul de alergie.

NU VĂ COLORAŢI PĂRUL DACĂ: aveţi o erupţie pe faţă sau aveţi scalp (pielea capului) sensibil, iritat sau cu leziuni (răni, zgârieturi, etc); aţi avut vreodată orice reacţie după colorarea părului; aţi avut în trecut o reacţie la un tatuaj temporar cu “henna neagră”.

NU UITAŢI: REACŢIILE ALERGICE SE POT MANIFESTA BRUSC, CHIAR DACĂ AŢI MAI UTILIZAT PRODUSE DE COLORARE A PĂRULUI (INDIFERENT DE MARCĂ SAU PRODUCĂTOR!) ŞI NU AŢI AVUT ALERGII! Poate cauza reacții alergice. Efectuaţi OBLIGATORIU testul preliminar de sensibilitate cu 48 de ore înainte de utilizarea vopselei, conform instrucţiunilor din prospect. Nu uitaţi să vă achiziţionaţi produsul din timp!

* A nu se folosi pentru vopsirea genelor sau a sprâncenelor! * A se utiliza mănuși adecvate. * A se evita contactul cu ochii. * A se clăti ochii imediat dacă intră în contact cu produsul! * A se clăti bine părul după aplicare! * NU LĂSAŢI PRODUSUL LA ÎNDEMÂNA COPIILOR!

Scrie propriul tău review:

Doar utilizatorii înregistrați pot scrie review-uri. Autentifică-te sau înregistrează-te!