LONCOLOR Trendy

Vopsea pentru păr LONCOLOR Trendy Colors R5 Roșu soul

Fără amoniac! Fără oxidant!

 

Cu o formulă originală, gama de produse pentru colorarea semipermanentă a părului – LONCOLOR TRENDY COLORS - nuanţează și revitalizează culoarea părului natural sau a celui deja vopsit, oferindu-i o culoare vie și strălucitoare.

Grație conținutului de ulei de Limnanthes Alba, produsele gamei contribuie și la intensificarea aspectului sănătos al părului, după fiecare aplicare.

Se recomandă doar pentru nuanțarea părului sau a șuvițelor și pentru revitalizarea culorii între aplicările de vopsea permanentă. Produsul nu este recomandat părului grizonat sau alb.

 

VOPSEA SEMIPERMANENTĂ PENTRU PĂR LONCOLOR TRENDY COLORS conţine ulei de Limnanthes Alba

  • colorare delicată
  • strălucire și revitalizare
  • simplu și rapid de aplicat

 

Rezistă între 8 și 10 spălari

 

DOMENIU DE APLICARE

Pentru păr de la blond mediu la castaniu mediu.

Cumpără online
Alege partenerul tău online.
Ușor, rapid și în siguranță.
Recomandări

Aplicați vopseaua pe părul prospăt spălat și uscat cu prosopul. Se aplică întâi la ceafă, apoi pe părțile laterale şi la sfârşit pe creştetul capului. Se masează uşor până la distribuirea uniformă a produsului pe păr. Timpul de acţionare al vopselei este de 20-30 min. După expirarea timpului de acţionare, se clăteşte părul cu apă din abundenţă. Nu se spală părul cu şampon, dar se recomandă aplicarea de produse de îngrijire din gama LONCOLOR EXPERT cu ulei de tsubaki sau ulei de abyssinian.

Vopseaua semipermanentă Loncolor Trendy Colors NU ESTE DESTINATĂ COLORĂRII PĂRULUI ALB SAU GRIZONAT, NICI MODIFICĂRII NUANŢEI PĂRULUI ÎN CULORI MAI DESCHISE.

 

*Rezultatul vopsirii poate diferi de nuanţa de pe ambalaj în funcţie de culoarea iniţială, calitatea şi tratamentele anterioare ale părului (decolorare, permanent, etc), precum şi de durata de aplicare a vopselei pe păr.

Conținut
  • Vopsea semipermanentă (plic 2 x 25 ml);
  • Pereche de mănuşi de protecţie
Precauții

TEST DE ALERGIE CUTANATĂ. Aplicați câteva picături de produs în spatele urechii, lăsați să acționeze 30-45 minute, apoi clătiți bine. Așteptați 48 de ore. Dacă în această perioadă de timp nu apar iritații, mâncărimi, arsuri, senzație de disconfort etc., puteți utiliza produsul. Dacă în timpul colorării sau imediat după apar senzații de disconfort sau dacă produsul intră în contact cu ochii, consultați imediat un medic. A nu se folosi pentru vopsirea genelor sau a sprâncenelor! A se utiliza mănuşi adecvate. A se evita contactul cu ochii.  A se clăti ochii imediat dacă intră în contact cu produsul! A se clăti bine părul după aplicare! Efectuarea testului de alergie cutanată reprezintă un mijloc de precauţie, NU O GARANŢIE că, în urma procesului de vopsire a părului, nu vor apare nici un fel de reacţii alergice! Dacă aveţi îndoieli în privinţa rezultatelor testului, vă recomandăm să nu folosiţi produsul şi să consultaţi un medic dermatolog sau alergolog!

 

NU LĂSAŢI PRODUSUL LA ÎNDEMÂNA COPIILOR! NU UTILIZAȚI LA COPII!

Atenționări speciale

FOARTE IMPORTANT!

COLORANŢII PENTRU PĂR POT CAUZA REACŢII ALERGICE SEVERE!

Citiţi şi urmaţi instrucţiunile. Acest produs nu este destinat pentru uzul persoanelor cu vârsta sub 16 ani. Tatuajele temporare cu „henna neagră” vă pot creşte riscul de alergie.

 

NU VĂ COLORAŢI PĂRUL DACĂ: a) aveţi o erupţie pe faţă sau aveţi scalp (pielea capului) sensibil, iritat sau cu leziuni (răni, zgârieturi etc); b) aţi avut vreodată orice reacţie după colorarea părului; c) aţi avut în trecut o reacţie la un tatuaj temporar cu „henna neagră”.

NU UITAŢI: REACŢIILE ALERGICE SE POT MANIFESTA BRUSC, CHIAR DACĂ AŢI MAI UTILIZAT PRODUSE DE COLORARE A PĂRULUI (INDIFERENT DE MARCĂ SAU PRODUCĂTOR!) ŞI NU AŢI AVUT ALERGII! Poate cauza reacţie alergică.

CITIŢI  CU  ATENŢIE ÎNAINTE DE  APLICAREA PRODUSULUI! Efectuaţi OBLIGATORIU testul preliminar de alergie cutanată cu 48 de ore înainte de fiecare utilizare a vopselei, chiar dacă aţi mai folosit produse de colorare a părului! PRODUCĂTORUL NU ESTE RĂSPUNZĂTOR PENTRU EVENTUALELE EFECTE NEDORITE PROVOCATE DE UTILIZAREA INCORECTĂ A PRODUSULUI!

Scrie propriul tău review:

Doar utilizatorii înregistrați pot scrie review-uri. Autentifică-te sau înregistrează-te!