LONCOLOR Ultra

Vopsea pentru păr LONCOLOR Ultra 8.44 Caramel

LONCOLOR Ultra oferă probabil cea mai variată gamă de nuanțe pline de viață și de strălucire, pentru o colorare perfectă, cu rezultate de lungă durată. Bucură-te acum de nuanțe rezistente, pentru mai mult timp! Formula sa cremă este îmbogățită cu ulei de migdale, cunoscut pentru proprietățile sale emoliente, ulei de floarea soarelui renumit pentru strălucirea intensă pe care o oferă părului  și fosfolipide.

 

Este ușor de aplicat, nu curge de pe păr, iar parfumul plăcut te învăluie pe toată durata vopsirii, transformând experiența ta de vopsit acasă într-una agreabilă și relaxantă.

 

Masca LONCOLOR Ultra are grijă de frumusețea părului tău prin asocierea ingredientelor conținute: uleiul extras din planta exotica Limnanthes Alba, proteinele extrase din lapte - ce învăluie șuvițele de păr, conferindu-le o textură mătăsoasă - și cheratina, proteina specifică părului. Prin acțiunea acestora, părul tău capătă un aspect sănătos și devine ușor de pieptănat.

 

Efecte:

  • colorare perfectă și de lungă durată 
  • acoperire impecabilă a firelor albe
  • culori pline de viață și de strălucire

 

DOMENIU DE APLICARE

Pentru păr de la blond deschis la blond închis

Cumpără online
Alege partenerul tău online.
Ușor, rapid și în siguranță.
Recomandări

Vopseaua permanentă pentru păr LONCOLOR Ultra permite închiderea, deschiderea sau revigorarea culorii naturale a părului. În funcţie de culoarea iniţială, calitatea şi tratamentele anterioare aplicate părului (decolorare, permanent, etc), precum şi de durata de aplicare a vopselei pe păr, rezultatul colorării poate diferi cu 1 – 2 nuanţe faţă de catalog. Culoarea părului din fotografia de pe ambalaj nu constituie un criteriu de selecţie a culorii. Pentru o alegere cât mai corectă  a nuanţei, vă rugăm să consultaţi catalogul de culori şi indicaţiile de pe spatele acestuia. Nu se recomandă spălarea părului înainte de vopsire (excepţii: părul foarte gras, foarte murdar sau îmbâcsit de fixativ, gel de păr, etc).

 

Vopseaua nu se aplică pe părul tratat în ziua vopsirii cu gel, fixativ, ulei sau orice alt produs de îngrijire. Pentru vopsire se utilizează întreg conţinutul tubului de vopsea şi al flaconului de emulsie oxidanta, care se amestecă într-un vas nemetalic până la completa omogenizare şi apoi se aplică pe părul uscat, conform instrucţiunilor din prospect.

Conținut
  • Vopsea cremă (tub 50 ml)
  • Emulsie oxidantă (flacon 50 ml)
  • Mască pentru intreținerea părului vopsit (plic 10 ml)
  • Instrucţiuni de folosire (prospect), în română şi maghiară
  • Pereche de mănuşi de protecţie
  • Pelerină protectoare
Precauții

Pentru a reduce riscul de reacţii alergice, înainte de a utiliza produsul citiţi cu atenţie şi respectaţi întocmai instrucţiunile din prospect! PRODUCĂTORUL NU ESTE RĂSPUNZĂTOR PENTRU EVENTUALELE EFECTE NEDORITE PROVOCATE DE UTILIZAREA INCORECTĂ A PRODUSULUI!

 

Nu folosiţi niciun fel de obiecte metalice (vase, piepteni, ace, agrafe, spatule, etc) pentru prepararea / aplicarea amestecului de colorare sau pentru aranjarea / fixarea părului în timpul vopsirii.* Nu aplicaţi nici un fel de produs cosmetic (şampon, mască, ulei etc) direct peste amestecul de colorare de pe păr! Produsele de îngrijire a părului se pot folosi numai după îndepărtarea completă a AMESTECULUI DE VOPSIRE de pe păr, prin clătirea acestuia cu apă din abundenţă! * Nu utilizaţi vopseaua imediat după o decolorare, un permanent sau o întindere a părului. În aceste cazuri, colorarea se poate realiza numai după 15 zile. * Nu utilizaţi vopseaua pe păr colorat în prealabil cu Henna sau cu produse pe bază de săruri metalice.

 

* NU LĂSAŢI PRODUSUL SAU AMESTECUL DE VOPSIRE LA ÎNDEMÂNA COPIILOR!

Atenționări speciale

FOARTE IMPORTANT!

COLORANŢII PENTRU PĂR POT CAUZA REACŢII ALERGICE SEVERE!

 

Citiţi şi urmaţi instrucţiunile.
Acest produs nu este destinat pentru uzul persoanelor cu vârsta sub 16 ani.
Tatuajele temporare cu “henna neagră” vă pot creşte riscul de alergie.

 

NU VĂ COLORAŢI PĂRUL DACĂ: aveţi o erupţie pe faţă sau aveţi scalp (pielea capului) sensibil, iritat sau cu leziuni (răni, zgârieturi, etc); aţi avut vreodată orice reacţie după colorarea părului; aţi avut în trecut o reacţie la un tatuaj temporar cu “henna neagră”.

 

NU UITAŢI: REACŢIILE ALERGICE SE POT MANIFESTA BRUSC, CHIAR DACĂ AŢI MAI UTILIZAT PRODUSE DE COLORARE A PĂRULUI (INDIFERENT DE MARCĂ SAU PRODUCĂTOR!) ŞI NU AŢI AVUT ALERGII!

* A nu se folosi pentru vopsirea genelor sau a sprâncenelor! * A se utiliza mănuși adecvate. * A se evita contactul cu ochii. * A se clăti ochii imediat dacă intră în contact cu produsul! * A se clăti bine părul după aplicare! * Raportul de amestecare vopsea : oxidant este 1 : 1 (50 ml : 50 ml). Dacă aveţi cele mai mici îndoieli în privinţa rezultatelor testului, vă recomandăm să nu folosiţi produsul şi să consultaţi un medic dermatolog sau alergolog! Emulsia oxidantă conține peroxid de hidrogen (apă oxigenată).

Scrie propriul tău review:

Doar utilizatorii înregistrați pot scrie review-uri. Autentifică-te sau înregistrează-te!