LONCOLOR Ultra Max

Vopsea pentru păr LONCOLOR Ultra MAX 4 Castaniu mediu

Vopseau permanentă LONCOLOR Ultra MAX conține 2 tuburi și oferă o gamă de nuanțe pline de viață și de strălucire, pentru o colorare perfectă, cu rezultate de lungă durată. Bucură-te acum de nuanțe rezistente, pentru mai mult timp! Formula sa cremă este îmbogățită cu ulei de migdale, cunoscut pentru proprietățile sale emoliente, și proteinele din grâu pentru un efect de condiționare deosebit.
Este ușor de aplicat, nu curge de pe păr, iar parfumul plăcut te învăluie pe toată durata vopsirii, transformând experiența ta de vopsit acasă într-una agreabilă și relaxantă.


Efecte:

  • Colorare perfectă și de lungă durată 
  • Acoperire impecabilă a firelor albe
  • Culori pline de viață și de strălucire 


DOMENIU DE APLICARE
Pentru păr de la blond mediu la castaniu

Cumpără online
Alege partenerul tău online.
Ușor, rapid și în siguranță.
Recomandări

Vopseaua permanentă pentru păr LONCOLOR Ultra permite închiderea, deschiderea sau revigorarea culorii părului. În funcţie de culoarea iniţială, calitatea şi tratamentele anterioare aplicate părului (decolorare, permanent etc.), precum şi de durata de aplicare a vopselei pe păr, rezultatul colorării poate diferi cu 1 – 2 nuanţe faţă de catalog.

Culoarea părului din fotografia de pe ambalaj nu constituie un criteriu de selecţie a culorii. Pentru o alegere cât mai corectă a nuanţei, vă rugăm să consultaţi catalogul de culori şi indicaţiile de pe spatele acestuia. Nu se recomandă spălarea părului înainte de vopsire (excepţii: părul foarte gras, foarte murdar sau îmbâcsit de fixativ, gel de păr etc.).

Vopseaua nu se aplică pe părul tratat în ziua vopsirii cu gel, fixativ, ulei sau orice alt produs de îngrijire. Pentru vopsire se utilizează întregul conţinut al celor două tuburi de vopsea şi al celor patru plicuri de oxidant, care se amestecă într-un vas nemetalic până la completa omogenizare şi apoi se aplică pe părul uscat, conform instrucţiunilor din prospect.

Conținut
  • Vopsea cremă (tub 2x50 ml)
  • Oxidant cremă (plic 4x25 ml)
  • Instrucţiuni de folosire (prospect), în română şi maghiară
  • Pereche de mănuşi de protecţie
  • Pelerină protectoare
Precauții

CITIŢI CU ATENŢIE ÎNAINTE DE A CUMPĂRA PRODUSUL! INSTRUCŢIUNI ŞI PRECAUŢII DE UTILIZARE.
Pentru a reduce riscul de reacţii alergice, înainte de a utiliza produsul, citiţi cu atenţie şi respectaţi întocmai instrucţiunile din prospect! PRODUCĂTORUL NU ESTE RĂSPUNZĂTOR PENTRU EVENTUALELE EFECTE NEDORITE PROVOCATE DE UTILIZAREA INCORECTĂ A PRODUSULUI!
Nu folosiţi niciun fel de obiecte metalice (vase, piepteni, ace, agrafe, spatule, etc.) pentru prepararea / aplicarea amestecului de colorare sau pentru aranjarea / fixarea părului în timpul vopsirii.* Nu aplicaţi nici un fel de produs cosmetic (şampon, mască, ulei etc.) direct peste amestecul de colorare de pe păr! Produsele de îngrijire a părului se pot folosi numai după îndepărtarea completă a AMESTECULUI DE VOPSIRE de pe păr, prin clătirea acestuia cu apă din abundenţă! * Nu utilizaţi vopseaua imediat după o decolorare, un permanent sau o întindere a părului. În aceste cazuri, colorarea se poate realiza numai după 15 zile. * Nu utilizaţi vopseaua pe păr colorat în prealabil cu Henna sau cu produse pe bază de săruri metalice. * NU LĂSAŢI PRODUSELE SAU AMESTECUL DE VOPSIRE LA ÎNDEMÂNA COPIILOR!

Atenționări speciale

FOARTE IMPORTANT!

COLORANŢII PENTRU PĂR POT CAUZA REACŢII ALERGICE SEVERE!

Citiţi şi urmaţi instrucţiunile.

Acest produs nu este destinat pentru uzul persoanelor cu vârsta sub 16 ani.

Tatuajele temporare cu “henna neagră” vă pot creşte riscul de alergie.

NU VĂ COLORAŢI PĂRUL DACĂ: aveţi o erupţie pe faţă sau aveţi scalp (pielea capului) sensibil, iritat sau cu leziuni (răni, zgârieturi, etc); aţi avut vreodată orice reacţie după colorarea părului; aţi avut în trecut o reacţie la un tatuaj temporar cu “henna neagră”.

NU UITAŢI: REACŢIILE ALERGICE SE POT MANIFESTA BRUSC, CHIAR DACĂ AŢI MAI UTILIZAT PRODUSE DE COLORARE A PĂRULUI (INDIFERENT DE MARCĂ SAU PRODUCĂTOR!) ŞI NU AŢI AVUT ALERGII!

* A nu se folosi pentru vopsirea genelor sau a sprâncenelor! * A se utiliza mănuși adecvate. * A se evita contactul cu ochii. * A se clăti ochii imediat dacă intră în contact cu produsul! * A se clăti bine părul după aplicare! * Raportul de amestecare vopsea : oxidant este 1 : 1 (50 ml : 50 ml). Dacă aveţi cele mai mici îndoieli în privinţa rezultatelor testului, vă recomandăm să nu folosiţi produsul şi să consultaţi un medic dermatolog sau alergolog! * Oxidantul conţine peroxid de hidrogen (apă oxigenată).

Scrie propriul tău review:

Doar utilizatorii înregistrați pot scrie review-uri. Autentifică-te sau înregistrează-te!